impulsköp.

impulsköp.

i torsdags impulsköpte jag en ny plånbok då jag lyckades hitta en som föll mig i smaken. den jag har nu är vit med strass (inte riktigt jag egentligen) så denna svarta med nitar som dessutom har fler fack för kort kommer nog bli perfekt för mig! 199kr på åhlens.

14 svar på ”impulsköp.

 1. shit vad snygg :o måste ta mig till åhléns o kolla in den snart, lyckat köp hörru :)

  glöm inte delta i min tävling, ciao!

 2. Schnygg väska! ;D Sånna väskor kan man inte få nog av!

  Ja, försök se till att komma hit då :) Så kanske jag kan få ett mentalt stöd också från dig innan festen ;)
  Klart du får sova hemma hos mig då om du vill :) Bor jättenära restaurangen också där det ska vara så det blir perfa. Det finns gratis parkeringar utanför här på gatan men dem är rätt populära. Annars ligger det väl på ca 40 nok på 1½ parkering eller nåt sånt :P Men det går ju bussar från vartstans. Kollade nu på Swebus Express så kostar det dig från Borlänge om du kan ta dig dit till Oslo 236 kr. Då tar det 7 timmar 25 minuter tex. Så om du ska åka buss så boka så tidigt som möjligt för det är då det är som billigast ^^

  Hoppas du får en grym kväll ikväll hjärtat! :)

 3. Nej, absolut inte. Du är en av dem som jag tycker är en riktigt bra bloggare. Du tar dig tid, och du bryr dig om dina bloggläsare och svarar på frågor när en fråga ställs.

  Fast jag brukar inte få mail när jag har fått svar i din blogg, men du brukar ju komma till min blogg och svara. Väldigt bra! Önskar bara att vissa andra bloggare var lika bra.

  Haha… Du är inte ensam om att vara lite senil ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *