vinn 1000 kronor att handla smycken för hos Guldfynd!

vinn 1000 kronor att handla smycken för hos Guldfynd!


I ett samarbete med Guldfynd & Bloglovin så har nu mina läsare chansen att vinna 1000kr att handla smycken för hos Guldfynd!

För att delta i tävlingen så vill jag att du svarar på denna fråga bland kommentarerna: Om du fick chansen att designa ett smycke för guldfynd, hur skulle smycket se ut? Var kreativa!

Tävlingen avslutas 30/5.


95 svar på ”vinn 1000 kronor att handla smycken för hos Guldfynd!

 1. Det skulle nog vara ett lite längre halsband med lite större kedja av ihopsatta ringar om du förstår. och så skulle det hänga ett hjärta med ett ankare i och på ankaret skulle det vara ett litet kors,tro hopp och kärlek i en ny variant. GÄrna i silver.

 2. om jag fick designa ett smycke så hade jag gjort ett armband i silver. Det skulle vara iaf någon cm bred med mörkare detaljer på, så som svarta stenar som sticker upp men även ett mönster som är graverat runt hela armbandet. Vad jag tycker är viktigt är att armbandet ska vara så pass snyggt att man kan ha endast det och det ska ändå se ut som att inget fattas. Det får ej se tomt ut med endast det på, men det ska samtidigt gå att matcha med andra armband av olika material. ex silver och läder.

 3. Jag skulle göra en guldkedja med en enkel berlock i form av en rosa ängel. En skyddsängel – precis som vi pratade om tidigare. En enkel men betydande berlock. Något i stil med tingeling men ändå en ängel :)
  För alla oss som har en ängel i himlen och vill ha ett smycke runt halsen för att alltid bära tankarna och minnena med oss :)

 4. Jag skulle göra ett stort smycket, stora platta guldblock sammansvetsade till ett halsband i hundkoppelstilen =) Ja tack =)

 5. Jag är jättegärna med och tävlar. Om jag skulle designa ett smycke för Guldfynd så skulle jag bland annat göra ett armband som såg ut som godis och där man blir riktigt godissugen så förvandlas det till riktigt ätbart godis så man kan äta upp det (självklart växer smycket tillbaka sen inom sisådär 34,5 sekunder). Sen så skulle jag göra ett lång halsbandet med en berlock som ser ut som en handväska, och precis som med armbandet så kan det här smycket omvandlas till en riktig väska om man skulle behöva – och när väskhalsbandet omvandlas till en riktigt väska så ligger såklart allt man behöver i den! ;)

 6. Jag skulle designa en ring, en lite bredare, i silver. Rista in ordet – styrka, för att det är ett ord som hjälper mig i min tillvaro!

 7. Om jag skulle designa ett smycke så skulle det vara ett riktigt statement halsband eftersom det är de som är mest inne just nu. Jag skulle använda mig utav stora och flera kedjor med massa snygga berlocker i form utav läppstift, stilettklackar mm. Berlockerna skulle vara i färg och kedjorna skulle finnas i både silver och guld :) Kram!

 8. Jag skulle designa en ring i vitguld med medeltida look. Som pricken över i:et ska det finnas en stor turkos diamant på det ;-)

 9. Mitt halsband skulle vara ett stort silvrigt halsband med kedjor i flera, långa rader och massvis med svarta och mörklila pärlor.

 10. Hej!

  Om jag fick chansen att designa för guldfynd skulle jag nog göra en liten kollektion med ring, armband, halsband och örhängen. Temat skulle vara kärlek och smyckena skulle vara i silver (eftersom jag själv inte använder mig av guldsmycken).

  Kram
  Candyheart_123@hotmail.com

 11. En tanke jag har haft är att göra ett armband med sju snören i läder i olika starka färger. Snörena ska sedan sitta ihop i en liten, platt guld-världskarta (som är rund i kanterna) där varje världsdel är en av färgerna av snörena. Detta ska symbolisera en gemenskap och samhörighet på vår jord. Peace on earth!

 12. Om jag fick designa ett smycke skulle det antagligen vara en silver ring. Ringen skulle vara slät och ”vanlig” bara ring om du förstår. Sedan skulle det vara en utskärning i ringen med en varg som ligger ner. Från sidan med huvudet lite vänt framåt så man klart kan se att det är en varg. (Varför just en varg är antagligen för att jag är så fascinerad av vargar och kan identifiera mig på några sätt med just vargar. Anser också att dom är mycket vackra djur.)

  Jag vill såklart vara med och tävla och detta var mitt bidrag :)

 13. det skulle vara ett fint armband med roliga berlocker :) ett flygplan, ett eifeltorn, en bil, en blomma och andra crazy stuff :D

 14. Jag skulle nog ha designat ett armband eftersom att jag älskar armband :) Det skulle vart av turkosa sötvattenspärlor med ett hänge :) Hänget skulle vara en hjärtformad diamant :)

 15. Hade nog designat armband iaf då jag använder det mest.
  Gärna i silver. Hade nog designat budskapsarmband med budskap från ”Låttitlar” då jag älskar musik.

 16. Om jag skulle designa ett smycke skulle jag valt ett armband,
  skulle valt en tjock kedja hängt i MASSA berlocker i pastell färger. Blommor, princess kronor, solar, skor, drinkar…yäh … allt ;)

 17. Jag skulle utan tvekan göra ett vackert halsband. Inte med endast en kedja utan ett stort ”gala”-halsband som man kan använda vid finare tillfällen eller för att piffa upp en enkel partyoutfit. Halsbandet skulle vara i rostad silver med vackra gråsvarta och lila stenar. Inget långt halsband dock, utan så att det omfamnar och framhäver kvinnans vackra hals på ett vackert, klassiskt och sensuellt sätt!

 18. Jag skulle designa en ring! Tycker det finns så få ringar som inte är förlovningsringar. Det skulle vara små guldhjärtan som satt ihop brevid varandra, sen ett hjärta som är lite större, och som är ”ihåligt”! :)

 19. Jag skulle göra ett par örhängen i guld. De skulle vara ringar, guldet skulle vara tunt och ca en halv cm brett. I guldet skulle det vara ett blommönster som gick runt hela ringarna i silver!

 20. jag vill gärna vara med! :D
  jag skulle designa en ring med en 2-3 cm stor fyrkantig klocka på :) kanten på klockan skulle vara silverfärgad och med typ ”diamanter” på. Skulle både vara snyggt och praktiskt :D
  kram Helena

 21. hade varit ett silvrigt armband, en vanlig lite tjockare kedja, som går tre varv runt handleden och sen ska det finnas tre brickor som man kan gravera in något på, en bricka per varv och brickorna ska sitta under varandra :)

 22. JAG ÄR MED! Jag skulle göra en ganska bred silver ring och fram så skulle de vara ett peace märke format som ett hjärta :D!

 23. Om jag fick designa ett smycke för guldfynd skulle det definitivt vara ett silverarmband. Inspirationen får jag från guldfynds silver armband med Artnr: 2490597
  Jag skulle vilja ha massor av olika berlocker, det skulle finnas ett antal att välja mellan. Bland annat berlocker som symboliserar platser, såsom eiffeltornet, triumfbågen, frihetsgudinnan mm, men också berlocker med ingraverad text, såsom crea diem (på latin: skapa dagen), carpe diem (på latin: fånga dagen), veritas (på latin: sanning), amor vincit omnia (på latin: kärleken övervinner allt).

 24. Oh, designar ju en hel del smycken nu, fast i silverplätering och det skulle ju vara en dröm att få designa ett armband i riktigt silver!
  Det skulle vara en tjockare kedja som liksom snirklar sig runt handleden i flera varv med en hel del berlocker på. Små figurer och föremål som symboliserar händelser och personer ur mitt liv – som även andra skulle kunna relatera till!

 25. Om jag fick äran att designa ett smycke för guldfynd skulle det vara ett armband. Ett silvrigt berlock armband med roliga berlocker som smileys, initialer, hjärtan you name it. Ett flexibelt armband med andra ord :P
  Att det finns en massa berlocker att välja bland :D

 26. Om jag fick deigna smycken så skulle jag nog mest koncentrera mig på ringar eftersom att jag älskar det.
  Så, till designen: jag skulle nog vilja att ringen skulle vara en slags fjäder som ”slingrar” sig runt fingret och som skulle svslutas med en klo som håller den på plats kring fingret. På fjädern skulle jag vilja ha några fina stenar som prydde den, i färger som rosa, svart och silver men bara några få.
  Det är nog så min drömring skulle se ut!

 27. Jag skulle göra ett halsband i silver. Det ska sitta stramt mot halsen och sedan hänga ned över bröstet med en massa diamanter. Nästan så att det lite lite förmycket med man använder det till en stilren outfit, helst en svart tajt tubklänning!

 28. jag skulle göra ett silver armband som man kan hänga berlocker i, och berlockerna ska föreställa små cupckaes och andra bakelser i färggranna babyfärger

 29. Åh, vad roligt!
  Jag skulle absolut göra ett armband, i äkta silver.
  Och det skulle vara som ett smalt ”kedje-stuk” på den. Mycket berlocker, gärna text för det tokälskar jag. Minst en liten hjärtdetalj och gör inget om det skulle vara pyttesmå diamanter i ljusa, matta färger.

  Till killar gillar jag kedjor i matt silver också, gärna med text :D

 30. Jag är inne på affirmationssmycken för jag tycker att de ger lite mer än vanliga smycken. Tycker att de ofta är lite trista i designen så min idé är ”hemliga” affirmationer. Då skulle insidan av ringen eller armbandet eller baksidan på halsbandet kunna ha en bra text medan utsidan/framsidan hade den design du gillar bäst. På så sätt får man det bästa från två idéer.

  PS. http://evamar.blogg.se/2010/may/presentkort-30-maj-2.html

 31. Eftersom jag verkligen älskar silver och vitt guld – och helst ratar rött guld, så skulle jag använda mig av just vitt guld.

  Det skulle få bli ett halsband. Ett festligt sådant. Tänk dig ett lite större och bredare halsband i vitt guld, med ”inbyggda” stenar. Får nog bli något diamantliknande. För det ska gnistra till lite i ljuset. Det skulle ju förmodligen bli ett mkt dyrt halsband, men ja – jag hade varit bra sugen på det iaf!

  Har länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/may/wysteriia-guldfynd-305.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 32. jag skulle göra ett smycke som fanns att köpa i både silver och guld. Skulle finnas i både halsband, armband, ring och piercingsmycken. I varje smycke skulle det finnas en diamant eller sten, som var löstagbar. Diamanterna och stenarna skulle finnas i en massa olika färger så man skulle kunna ändra dom efter humör och kläder. Typ om du har rött läppstift en dag så kanske du vill matcha med en röd diamant :) Det smartaste skulle vara att man har flera smycken i ett smycke :)

 33. Själkvklart vill jag vara med och tävla. Jag skulle designa en smyckesserie för män. Jag tycker det finns alldeles för få smycken som män kan ha. Antingen är det jättestora saker som inte passar alla eller så är det förlovningsringar om man hårddrar det.
  Jag skulle göra serien i vitguld och silver. Ringar, halsband, armband i lite tuffare stil utan att kännas för mycket ”blingbling”-fejksmycken. Kanske något smycke där även det passar för män att gravera in sina barns namn exempelvis.

 34. jag hade velat designa en ring i silver där själva ringen ser ut som flätade tampar (alltså snörena som på en båt), själva smycket på ringen ska vara en stor blå sten som gör att man tänker på havet, kanske något sailormärke ingraverat i stenen. allt för sommaren sailormode som jag fullkomligt älskar :)

 35. jag utgår helt enkelt ifrån saker jag gillar. Definitivt ett armband med skrift i latin på! Kanske en kedja med berlock på och på berlocken ska det stå – ab imo pector (betyder: av hela mitt hjärta)

  man kan även designa flera olika typ och kan då även skriva:
  a dato ad infinitum (från denna dag till evigheten)
  ad infinitum (till evigheten)
  per aspera ad astra (genom svårgheterna mot stjärnorna)
  semper tua (evigt din)
  Amicita (vänskap)

  osv.. finns så himla mycket vackert..
  Jag är torsk på latin :D

 36. Om du fick chansen att designa ett smycke för guldfynd, hur skulle smycket se ut?
  Svar: Jag skulle designa ett halsband med med en färga på. Det skulle såklart vara i guld, eftersom jag är alergisk för alla andra material. Jag har letat efter ett sånt smycke länge nu, men inte hittat ett. Och du kanske undrar varför just en färga? Jo jag vill bli kapten eller styrman. Havet betyder något så oerhört mycket för mig. Jag brukar ofta gå ner till hamnen och titta på färgorna när det far ut till havs. Varje gång tänker jag: vänta några år, snart kommer jag.

 37. Hej!

  Om jag fick chansen att designa ett smycke för Guldfynd så skulle det vara ett armband. Ett armband med många kedjor som sitter ihop tillsammans. Det skulle nog vara vita små pärlor och sedan skulle det hänga lite berlocker på. Det skulle vara tre berlocker på och på den första skulle det så Love, på den andra Hope och på den tredje Friends. Jag skulle bära det varje dag!

  Hoppas jag vinner!
  Kram Mellie.

 38. Jag skulle absolut göra ett smycke i gukd med en liten berlock. Det måste vara ett av sommarens hetaste smycken enligt mig! Tror nog att det skulle vara en kamera på eller varför inte tex. ett läppstift? Det skulle nog alla tjejer i tonåren gilla!

 39. Ett silver armband med länkar där det är blommor med små diamanter i olika färger i mitten.

 40. Jag skulle göra ett armband, två tunna kedjor i silver som sitter fast i en avlång bricka i mitten. Perfekt för gravyr, på ena sidan skulle jag gravera in olika citat, eller fina ord, och på den andra skulle det vara tomt för att kunna gravera in själv om man vill.
  Exempel på vad det skulle stå:
  I can be anywhere
  Strenght
  Nothing is to painful to survive
  You are true

  Ord som betyder mycket för mig, och även för andra då det är ganska kommersiella meningar/ord

 41. Ett långt halsband med någon stor berlock i slutet, kanske ”Tro, hopp & kärlek”-symbolen kanske. Eller ett stort ankare, jag älskar nämligen marint!

 42. hej hej! jag skulle designa ett par små örhängen som såg ut som muttrar, ”muttern” skulle inte vara helt rund utan ett litet hål i cirkeln där örat ska få plats. :) det skulle tillverkas i både silver och guld. :)

 43. ett STORT och pampigt halsband med massor av fina stenar och blommiga pärlor i olika färger.

  skulle passa skit bra till en solbränna!

 44. Jag har ett drömsmycke som jag alltid tänker på och det är ett silversmycke med massor av olika krumelurer på. Typ platta silverskor, läppstift osv. Och även små ablånga brickor med datumet 26-08-08 eftersom det är datumet jag och min pojkvän blev tillsammans, en med våra namn Andreas <3 Evelyn, en med mammas namn Tina, Pappas namn Rutger, och min bästa kompis namn Lovisa. Fyfan vilket lyckat smycke. <3

 45. Jag skulle ha designat ett armband gjort i silver. Den ska inte vara så bred. Utan ska vara mer som ett snöreaktig.. Men ja. Sen ska det sitta en massa pärlor på det. Det ska inte bara vara ett armband, utan det är ’flera stycken som sitter ihop’. Det ska då hänga pärlor från det. Pärlorna ska vara i olika färgglada, men ljusa färger. Det ska inte vara fullt med pärlor, utan bara några enstaka. Så att man ser pärlorna, men det är inte helt fullt med pärlor. Det armbandet skulle vara skitsnyggt till att ha på sommaren och eftersom det är i silver, så blir det inte för uppklätt, som det är med guld. Så det armbandet kan man ha varje dag :)

 46. Det skulle nog vara ett superfint armband med massor av söta små berlocker i någon fin färg, kanske blått, lila eller rosa! Helst skulle det vara i äkta silver, men guld skulle inte vara helt fel det heller! Någon liten pärla på också. ”Charm brecelent! skulle jag nog kalla det, för det skulle vara både charmigt och som sagt med berlocker på (; Annars skulle jag nog göra någon riktigt fin och söt förlovningsring, tycker det skulle finnas lite fler sådana att välja på eftersom att man helst inte vill ha en förlovningsring som ser ut som någon annans! Skulle vara sjukt kul att vara t.ex. Kenza i detta sammanhang då detta kommer bli hennes verklighet (;

 47. Jag skulle designa ett halsband. Gula glaspärlor. (längd ca 68). Och själva ”centrum” på halsbandet ska vara format som ett hjärta och det ska ha lite ränder mellan gult,brunt & svart.

 48. Oj, vad svårt! Men någonting jag länge har velat ha men bara hittat på internet är en silvrig tahbricka där man kan skriva vad man vill på. De ska finnas i både tjej och killformat. Till halsbandet ska man kunna köpa tillbehör och hänga bredvid brickan som t.ex. ett hjärta! Sedan hade jag velat att minst 10% av pengarna skulle gå till barncancerfonden.

 49. Jag skulle gjuta första bokstaven i varje familjemedlems namn och gravera in deras egenskaper i själva bokstaven.
  Bokstäverna blir följdaktligen relativt stora och texten liten men jag tror det skulle bli snyggt.

 50. Jag skulle designa ett armband. Det skulle vara treradigt med sötvattenspärlor i somriga färger, som gul, rosa och ljusgrön tillexempel. Låset skulle vara ett såkallat instickslås format som en blomma, gärna emaljerad och med färg som matchar pärlorna. Det skulle bli fint och somrigt :)

 51. Jag skulle nog designa ett halsband med ett stort hjärta och flera små bredvid, som skulle symbolisera alla ensamstående föräldrar det finns, och skänka pengarna till någon fond för det, eftersom det inte är speciellt uppmärksammat.

 52. Hej! Jag skulle vilja ha ett långt silverhalsband med en fin berlock. Det skulle vara en flygande svala (eller annan fågel) som i sin näbb har hängandes en ca 1 cm lång kejda som avslutas med ett litet hjärta….Åh så sött. Det skulle jag vilja ha.
  KRAM!

 53. Jag skulle designa ett armband med två olika kedjor; ett i silver och ett i guld. Och på dom kedjorna skulle det hänga ett par berlocker med motiv av körsbär, körsbärsblommor och blad. Älskar körsbär! :)

 54. Nu har jag tänkt lite på denna tävling och kommit fram till vad mitt drömsmycke skulle vara! :)

  Så mitt drömsmycke skulle vara ett silvrigt armband med personliga berlocker på. Berlockerna jag skulle vilja ha på mitt armband är:

  -Ett äpple: Sammanlänkar mig och min pojkvän. Han heter Appleton i efternamn och han säger alltid till mig att jag har äppelkinder :)
  -Något som symboliserar London, tex en röd buss.
  -Ett ’geek’ hjärta (<3): För jag och min partner är båda geeks och datorer betyder mycket för oss båda.
  -Någonting som är lila, eftersom det är min favoritfärg

  Det skulle vara mitt drömsmycke! :)

 55. Om jag fick designa ett eget smycke så hade det varit en fotlänk i silver (dels för att man ser väldigt brun ut i silver och dels för att det är svårt att få tag i snygga fotlänkar) Hursomhelst fotlänken skulle haft tre små hjärtan längst fram, först ett litet och sedan ett litelite större och sedan ett litet igen, Det skulle även finnas flera ”ögglor” så att man kan bestämma själv hur tight fotlänken ska sitta. Om detta smycke fanns skulle jag garanterat köpa det!

 56. Om jag skulle designa ett smycke skulle jag gjort ett halsband med en tunn silverkedja och en belock med formen av ett platt ” vanligt” hjärta prytt med små diamanter runtom om du fattar :D På baksidan skule det vara graverat texten ”Carpe diem” som påminner omm att man ska ta vara på varje dag :)

 57. Åh, det skulle vara en guldkedja med hänge i guld som är en liten lotusblomma, eventuellt med en vacker sten i mitten. Enkelt och stilfullt som skulle passa bra in i deras sortiment.

 58. Jag är gärna med och tävlar! Om jag fick designa ett smycke skulle jag låna en redan utförd idé och göra den uppmärksammad igen! Den vackra ringen som Cate Blanchett bär i Sagan om ringer, en sådan i vitt guld och diamanter! Fantastiskt snygg ring! Jag har länge letat efter en sån, men inte hittat nån än :/

 59. jag vill vara med

  jag skulle nog ha använt mig av silver och jag skulle nog forma den som ett dna snurra sen skulle jag nog tagit turkosa pärlor som man lägger in i spiralen och limmar fast dom.
  Spiralen kommer att bli ganska stor för det blir ett halsband med en ganska lång skedja som går lite längre ner är bröstet.

 60. Om jag skulle få designa ett eget smycke så skulle det bli något som man kan skriva namn på. Sin kärestas, sitt husdjurs, eller sitt barn. Ett armband skulle jag göra, för jag personligen älskar armband!

 61. Jag är gärna med o tävlar.
  Om jag skulle ha chansen att få designa ett smycke skulle jag designa ett armband som skulle vara i silver kulor med en silver platta i silver, där skulle det vara ingraverat : Me and you, just us two.

 62. Jag är gärna med och tävlar. Om jag skulle designa ett smycke skulle det vara en ring till minne av min morfar som har dött. Alltid kul att ha ett smycke som betyder något speciellt. Det skulle vara en silver ring med en stor mörkblå pärla, som havet. Eftersom morfar älskade fiske och vatten.

 63. Jag vill gärna vara med och tävla! Detta var ju riktigt kul!!!
  Jag skulle vija göra en ett vackert guld smycke, med en lång kedja med ett vackert hänge. Hänget skulle vara ägg format och gjord med trådar så man kan se igenom det och så ska den vara täckt med små diamanter för lyx , eller cukzkoner för att göra den mer prisvärd för vanlit folk! Snyggt ochsamtidigt enkelt! :0)
  Jag har änkat dig här: http://barbados.blogg.se/category/tavlingar.html

 64. om jag skulle få designa ett smycke skulle det vara ett armband där det är först två berlocker som det står mamma i ett och pappa i ett. och sen är det en berlock till som är formad som ett hjärta. det ger betydelse för kärleken till sina föräldrar :)

 65. Hade jag fått designa ett smycke hade det blivit en ring i silver med en himmelsblå hjärtformad kristall (heter det swarowski kanske, det där billiga). Det skulle ha matchande armband och halsband, i armbandet (i silver så klart) skulle det hänga 3st himmelsblåa hjärtan och i (silver)halsbandet hade det hängt ett stort himmeslblått hjärta.

 66. Hade jag fått designa ett smycket för Guldfyld så skulle det vara en flätad eller tvinnad kedja i silver eller vitt guld. Ganska tunn och rätt så enkel, men vid knäppet skulle det finnas plattor med en inskription, valfri för den som köpte, eller med ett fåtal varierande budskap. Då skulle det bli som ett hemligt budskap till den som fick halsbandet, oftast en tjej, som lätt kan döljas under kläderna eller under håret,men som samtidigt alltid finns där, även om man inte vill visa den. Varje gång man tar av och på smycket ser man också budskapet och får en påminnelse om den som har gett en halsbandet och vad budskapet står för. :)

 67. Om jag fick designa mitt alldeles egna drömsmycke skulle jag göra ett par örhängen med mini LP plattor på, jag älskar verkligen musik och örhängena hade speglat min personlighet perfekt. Lp plattorna skulle sitta intill örat och inte hänga ner, de skulle vara underbart söta.

 68. Det skulle vara ett mellanlångt halsband med tre stycken berlocker. En sköldpadda, ett cyklop och ett par simfötter, i guldfärgat. En av mina största drömmar är att få snorkla bland sköldpaddor! <3

  /sabine

  selinassyster@hotmail.com

 69. Åh, vad kul! :D

  Om jag fick designa ett smycke så skulle jag designa ett armband i silver som bestod av tre ”trådar” som gick ihop under handleden. På den skulle det vara tre blommor i olika pastellfärger. En pastellblå, en pastellrosa och en pastellgrön. Det skulle passa perfekt till fester men även till vardag! :)

 70. Hej! Om jag skulle få designa mitt egna smycke skulle jag först och främst designa ett guldhalsband. Halsbandet ska vara något längre än en ”vanlig” halskedja. Hänget skulle vara en oval berlock med ingraverade små blommor på samt en röd liten hjärtformad sten längst ner. I berlocken skulle jag sedan sätta in en jättefin bild på min bästa vän,bror & pojkvän samt en annan på mamma & pappa. Det för att jag ska åka utomlands ett år och vill känna att jag har med dem överallt.

 71. Jag skulle designa en fotlänk i silver, en fotlänk som går runt benet lite i stil med ett par ”gladiatorsandaler”. Upp LITE på vaden och runt något varv. Fotlänken skulle ha ett par berlocker, dessa berlocker skulle vara ett peacemärke, ett hjärta och ett frågetecken (peace, love and understanding).. som jag tycker står för något betydelsefullt. Berlockerna hade gärna kunnat vara i någon färg.. :)

 72. Denna fotlänken skulle även kunna vara ett armband. Tänk samma, (armbandet – en silverkedja, går runt armen något varv..)

 73. eftersom att jag gillar lite mer bohemiska smycken så skulle jag förmodligen designa något stort armband i guld med en stor färgad sten. Alttså typ en cuff :)

 74. Med en metall så finns det mer än tusen möjligheter att tillverka snygga och
  personliga smycken. Kanske smycken som inspireras av livets händelser…..
  Beroende av min personliga stil så skulle jag välja att designa ett stelt armband i silver eller guld och i lite olika bredd med ett vackert, sirligt mönster i.
  Att jag väljer att göra armbandet i olika bredd beror på att ALLA ska kunna köpa ett snyggt och stilrent smycke beroende på hur mycket pengar man kan och vill lägga på sitt smycke.

  Hälsn. Pia
  bakformen@gmail.com

 75. Jag skulle göra axelsmycken med tunna kedjor i guld som är flätade i varandra. Kanske runt 4 flätor på varje smycke, skulle ha en lätt funktion så att man kunde fästa på vilket plagg som helst, utan att det blir märken på tyget.

 76. Jag skulle vilja ha ett smycke som var format som mitt dotters ansikte.. så att man ser hela ansiktet framifrån och i 3D. Hade varit riktigt fint.

  kram lindet

 77. Jag är med och tävlar =)

  Hmmm om jag fick bestämma hur ett smycke skulle se ut skulle jag nog välja att göra ett smycke som såg ut så här: det ska vara en lång guldkedja med en stor guldig blomma och i mitten av blomman skulle det vara en klocka =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *