Innan sommaren är slut: Sommarmejk!

Innan sommaren är slut: Sommarmejk!

Sublimt har för länge sen utmanat mig att svara på denna sommarenkät om makeup och jag har tyvärr inte fått tummen ur att göra den förrän nu! Bättre sent än aldrig va? ;)

Sminklook i sommar? – Eftersom jag mest jobbat i sommar så har jag knappt hunnit experimentera med makeup utan mer kört på mitt säkra kort med eyeliner och gloss och läppstift vid festligare tillfällen (som varit väldigt få) men jag tycker även att färgglada makeuper är något som är givet på sommaren! Samtidigt som det alltid är vacker med mer neutral makeup, i sommarvärmen är det skönt att inte vara för sminkad :)

Nån bronzer? – Jag är en av dom som anser att det är väldigt vackert att vara blek så jag tycker inte det är något måste!

Bästa knepet för sommarmejkupen? – Oftast är det varmt så använd face primer för bättre hållbarhet och kanske satsa på en vattenfast mascara! Blir du väldigt blank så kanske mattande produkter kan vara något att satsa på.

Bästa köpet inför sommaren? – Solskydd och vårdande produkter för huden/håret!

Sämsta köpet? – Säger nog som Sublimt här och säger alla dyra säsongsprodukter som man kanske inte hinner använda upp eller tröttnar på när sommaren är slut. Jag brukar alltid få ha-begär efter nya produkter som kommer med säsongerna men stanna upp ocj fråga dig själv om du verkligen behöver just den där produkten eller inte ;)

Eftersom jag knappt haft tid att läsa bloggar senaste månaden så skickar inte jag vidare denna utan den som känner sig manad får gärna besvara den! :)

 

7 svar på ”Innan sommaren är slut: Sommarmejk!

  1. Du som är ett proffs när det kommer till smink kanske kan svara på en fråga åt mig? :) Jag är blek på halsen, nästan vit, men röd i ansiktet. Har en foundation på nu som jag tycker sitter bra i ansiktet men på halsen blir den liksom för gul. Ska jag strunta i att måla ner den? Och bara ha i ansiktet? Eller måste jag hitta en ny foundation igen?

  2. Sv: I know! Men denna köpte jag från ELF du vet, deras flawless finish foundation eller vad den heter. Deras ljusaste nyans. Men på halsen blir den ju gul. Men i ansiktet blir det jättebra liksom och jag gillar denna! (Förutom gulheten på halsen). Gnäller gör jag med! Hur har din dag varit? :)

  3. Sv: Haha det är knaz! Nej men jag är ju röd i ansiktet, men blek på halsen. Så det är olika nyanser där liksom. Men jag kommer nog köra på den här ändå!
    Hur har din dag varit? *r du ledig i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *