Isadora Forest Groove – Hösten 2011!

Isadora Forest Groove – Hösten 2011!

Isadoras höstkollektion heter Forest Groove och innehåller mycket murriga färger som jag skulle säga är väldigt typiska höstfärger! Det är naturen som är inspirationen! Allt är som vanligt Oparfymerat och kliniskt testat! Runt vecka 34 kommer kollektionen finnas i butik!

(bild från Total Beauty för min Picasa gör så första lacket blir extremt lila när jag sparar bilden, wierd)

Isadora Wonder Nail får tre nya tillskott 642 Zinfandel, 718 Bronze Patina och 719 Forest. Alla tre är helt nya nyanser! Pris: 69kr styck.

Eye shadow Trio – 81 Cool browns, 84 Forest och 80 Precious Pearls. 119kr styck. Dessa fungerar att applicera med både torr och fuktig applikator.

Flex Tip Eyeliner 80 Carbon Black. Pris: 109kr. Isadoras nya eyeliner har en lång och flexibel applikator-spets som ska ge ett enkelt och jämnt resultat.

Lash Booster Mascara 60 Super Black. Pris: 139kr.

Blush & Bronze 29 Fresh Rural. Pris: 119kr. Blush och Bronze i ett!

(även denna bilden är från total beauty då picasa gör en del färger helt fel när jag sparar…)

IsaDora Moisturizing Lip Gloss07 Vintage Rose och 23 Zinfandel. Pris: 99 k. Detta är två helt nya nyanser och dom ska vara halvtransparenta och innehåller Jojobaolja och Shea butter och agerar fuktgivande.

IsaDora Perfect Lipliner42 Plum. Pris: 69 kr. Jag har länge velat ha en lila lipliner så jag är väldigt intresserad av att kolla nyansen på denna!

(Bild: Total Beauty)

IsaDora Perfect Moisture Lipstick. Pris: 105 kr
153 Bare Berry, 155 Zinfandel och 156 Mauve Rose . Zinfandel och Mauve Rose är nya nyanser och jag lockas verkligen av Zinfandel!

Jag har fått nästan alla produkterna i ett pressutskick så jag hoppas att jobbet inte kommer ta upp allt för mycket tid närmsta dagarna så jag kan ge er lite swatches/recensioner här framöver! Jag ser speciellt framemot att testa ögonskuggpaletterna och läppstiftet Zinfandel bland annat!

Är det något som lockar lite speciellt extra tycker du?

11 svar på ”Isadora Forest Groove – Hösten 2011!

  1. oh yes…zinfandel är exakt en sån nyans jag älskar o alltid letar efter. Och som sällan finns numera.
    I övrigt vill jag ha alla nagellacken :)

  2. Jag är inte lite avis nu kan jag säga! Jag tycker att hela kollektionen är superfin! Det finns inget jag skulle tacka nej till om man säger så, men framförallt Zinfandel läppstiftet,nagellacket Bronze patina och Forest-skuggorna måste hitta hem till mig.

  3. Ögonskuggorna till mitten och höger ser ut att de har exakt samma skuggor som i Eye Shadow Quartet-paletterna. Speciellt den med grön, brons och ljus ser ut exakt som ”khaki bronze”-paletten, och om det stämmer vore det ju jättetrist och inte alls nytt :/

  4. så bra tips o sjukt läckra färger!
    den där eyelinern är ett måste att testa, måste köpa ny, då blir det nog den! ser så smidig ut! inget kladdande med en flaska :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *