Isadora Fanciful.

Isadora Fanciful.

I Februari/Mars kommer vi hitta Isadoras nya vårkollektion Fanciful i butikerna. Riktigt typiska vårfärger genom hela kollektionen!

En nyhet är Jelly Kiss Gel Lipstick som kommer i fyra nyanser: 51 Bare Bliss, 52 Rose Blush, 53 Pink Parfait. Total Beauty har testat Jelly Kiss och skriver lite om det här. Dessa kommer kosta cirka 115kr i butik och jag hade gärna testat dom framför allt pga att formulan verkar spännande men tycker även att Rose Blush verkar vara en riktigt fin nyans.

Wonder Nail Wide Brush får även ett tillskott av fyra nya nyanser. Doll Pink, Mellow Yellow, Bon Bon Mint och Blue Sky. Jag hittade efter många om en och men en swatch på Blue sky hos pssion som ni kan se här. Visst ser det läckert ut? :) Det tar mig dock mer till vinter tankar än till vår tankar av någon anledning. 69kr styck.

Eye Focus är ett nytt tillskott som kommer i tre nyanser: 60 Lilac Daydream, 61 Blue Sky, 62 Bonbon Mint. Cirka 89kr. Lila, grönt och blått och jag hittar tyvärr inga swatches :(

Även en Glow Stick Blusher i nyansen Rose Bud kommer vi få se i serien Fanciful. Cirka 120kr. Jag har faktiskt aldrig provat ett rouge av detta slag, intressant!

Något ni kommer rusa till butiken för att köpa när kollektionen kommer ut? :)

3 svar på ”Isadora Fanciful.

  1. Glow sticket ser riktigt intressant ut! Det blir nog en tillökning i sminkväskan! Har en känsla av att det blir en fin lyster av den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *