Isadora Gel Lacquer – French Manicure.

Isadora Gel Lacquer – French Manicure.

_MG_2564

 

French Tip. French Nude, French Pink, Top Coat & Clear.

_MG_2567

Shit vilken snoozefest att jag också (hela min bloglovinfeed är fylld av dessa lack) bloggar om Isadoras senaste nyhet…men nu har jag ju liksom tagit mig tid att lacka naglarna på detta, enligt mig, extremt tråkiga vis så jag lär ju visa upp spektaklet ;) Ja det känns jättefräscht med fransk manikyr men jag älskar ju att ha färg på naglarna så jag tycker det känns väldigt tråkigt. Total smaksak! Jag sitter just nu här och ångrar att jag inte gjorde som Viola och körde det vita lacket på hela nageln för det såg mycket roligare ut! Men återigen, smaksak ;)

Jag är inte speciellt stadig på handen och tycker därför det är jättesvårt att få till en jämn och fin kant på fransk manikyr! Så min kant är lite hackig…men det bjuder jag på! ;) Jag använde French Pink och den var väldigt diskret, snyggade mest till mina naglar. Det brukar väl finnas såna här fuskis klisterlappar man kan fästa för att få en jämn kant? Jag hade behövt dom! ;)

Gel Nail Lacquer kostar 89sek styck och enligt min pressinfo så ska dom finnas på kombinationserbjudande 1 valfritt lack + top coat för 149sek!

5 svar på ”Isadora Gel Lacquer – French Manicure.

  1. Hihi! Det känns inte riktigt som dina naglar när du visar upp nu, är inte van att du har så ”bleka” naglar så jag förstår precis hur du känner :P

    1. Haha men eller hur?! Var jättelänge sen jag hade fransk manikyr och det brukar vara de diskreta lacken som jag väääldigt sällan öht orkar prova så vet inte vad jag fick för infall denna gången ;)

  2. Jag kan tänka mig det, jag är ganska lik (även där) hehe.. Ljusa och skira lack får inte ens en blick av mig på affären. Tycker att dom är jätte fina men orka måla 50 lager innan man får någon teckning då :P Vet för nått år sedan att jag köpte ett jäääätte fint lack från Isadora men blev så irriterad för jag fick måla tre lager för att det skulle bli nått och då blev det ändå inte bra, det finns kvar i min ägo men inte använt sedan dess = välspenderade pengar? ;)

  3. Jag vet att Depend har mallar man kan använda när man ska göra fransk manikyr. Jag har tänkt mig att använda det i sommar när jag ska införskaffa den här kollektionen c:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *