Recension: REN Rosa Centifolia Facial Cleansing Gel

Recension: REN Rosa Centifolia Facial Cleansing Gel

_MG_2159

Jag har använt RENs Rosa Centifolia dom senaste månaderna, sedan februari, och känner att en recension är på sin plats! Detta är en rengöring som ska pigga upp huden och rengöra den varsamt på djupet samt försiktigt avlägsna orenheter. Den innehåller antioxidanta polyfenoler från kallpressade rosenblad som ska motverka fria radikaler, tona och lugna huden och även aleo vera som ska mjukgöra och återfukta. Denna ska vara för normal hy.

Som namnet avslöjar så är denna i gelform vilket även är en av dom mer behagligare konsistenserna på rengöring enligt mig. Ett pump räcker och då får man rikligt med produkt. Galet dryg produkt, jag har använt min i 5 månader och det är ändå säkert 2 månader kvar om jag tänker mängdmässigt.

Huden känns inte uttorkad efter användning nu under vår/sommarhalvåret men under vinterhalvåret upplevde jag mig torrare överlag, såklart, och tyckte huden stramade mer efteråt.

Jag är en sån där människa som använder rengöring i hela ansiktet (även fast det brukar stå att man inte får många gånger, haha! Jag måste ju prova :P) och denna har faktiskt gått bra att använda runt ögonen för att eventuellt få bort någon mascara rest. Svider inte alls!

Den fungerar bra på mig tycker jag och jag har verkligen gillat (gillat, inte älskat) den! Nackdelen är om man är att detta är en rengöring och inte något man ska tvätta bort makeup med. Och jag brukar föredra rengöringar som avlägsnar makeup samt rengör av ren lathet. Men det är även det enda minuset, men tyvärr ett ganska så stort minus för min del att jag inte kan tvätta bort sminket med ansiktsrengöringen. När jag väl har försökt så har jag ändå haft mycket sminkrester i ansiktet efter att jag sköljt bort gelen! Så då blir jag ju inte direkt REN…;)

RENs produkter är innehåller 100% naturliga ingredienser så för er som enbart använder naturliga produkter, spana in RENs sortiment!

Betyg: 4/5
Pris: 285sek för 150ml hos eleven.se (verkar räcka cirka 6-7 månader)

 

3 svar på ”Recension: REN Rosa Centifolia Facial Cleansing Gel

  1. Jag älskar den här rengöringen och för mig är det inga problem att få bort sminket med den! Dock har jag inte så mycket underlag, oftast bara concealer och ett solpuder eller möjligtvis lite mineralfoundation så det beror väl kanske på hur mycket smink man använder.. Min hud har aldrig mått så bra som när jag använde denna rengöring, dock tycker jag att den är alldeles för dyr!

    1. När jag använder flytande foundation så gick det inte att få bort allt smink! Kanske hade varit annorlunda nu när jag mest kör på Idun Minerals alltså? Jag tycker den är så otroligt dryg så jag anser faktiskt att den inte är så dyr. Jag tyckte den kändes dyr innan jag började använda den, men jag har använt den länge så ja, värd priset enligt mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *