Isadora Jungle Fever.

Isadora Jungle Fever.

Isadoras senaste bronzing serie har fått namnet ”Jungle Fever” och innehåller en look som ger oss gyllene hy, tung ögonmakeup, gnistrande läppar och trendiga militärgröna naglar! Ovan ser ni Instant Spray-On Bronzer 135kr och Bronzing Powder Bronze Tan 198kr. Isadoras Bronzing Powder är en favorit för mig, ska bli spännande att spana in denna nyansen när det kommer ut i butik!

Tre nagellack ingår i kollektionen och dessa tre finns redan i butik! Ovan ser ni en snabb swatch på ”In the army”. Cool Camel har jag swatchat tidigare och den kan ni kika närmare på här. 69kr styck.

Eye shadow Quartet Khaki Bronze är en palett som jag tror kommer bli en stor favorit! Riktigt fina nyanser. 125kr. Här swatchade utan någon primer under så ni ska få se styrkan på skuggorna, dom är riktigt fina!

Ett nytt glow stick bronze kissed kommer vi få se i butikerna. Vid första ansyn så var min tanke att detta är en ganska mörk nyans om man har väldigt ljus hy som mig men det blir ju annorlunda till sommaren. Jag tänkte testa denna på kindbenen längre fram för att se om den fungerar bra ihop med även lite blekare hy! 120kr.

Perfect Moisture Golden Glitz 105kr och Crystal Gloss Stick Coral Rose 95kr. På bilden har jag Coral Rose och nyansen passar verkligen mig måste jag säga! ;) Den är väldigt stark men på läpparna blir den inte alls lika stark och den är väldigt härlig i konsistensen, precis som ett gloss! Favorit!

Helt klart produkter som lockar! Jag har inte Swatchat Combat Khaki ännu men är ni så nyfikna så ni nästan spricker och vill se nyansen NU så har Lipgloss bitch ett inlägg här ni kan spana in :)

Dessa godbitar kommer dyka upp under mars-maj i alla fall men som sagt lacken hittar ni redan i butik! :)

Vad tycker ni om Jungle Fever? Är det någon produkt som lockar lite extra?

16 svar på ”Isadora Jungle Fever.

  1. Jag gillar deras sommar-kollektioner men tycker de kan vara lite samma-samma varenda år.
    Fast mega-solpudret är ju en klassiker som man inte kan motstå. ;)

    Är lite sugen att testa shimmer-sticket, måste klämma lite på det när det kommer ut i butik. =)

  2. Nagellacken definitivt. Men jag är en nagellacksdam. :P Älskar såna. Och längre fram i vår ska jag inhandla hur många som helst. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *