Recension: Concealern Savannah från Moyana Corigan.

Recension: Concealern Savannah från Moyana Corigan.

Om produkten: Den ska hjälpa till att trolla bort mörka ringar under ögonen, rodnade eksem och finnar. Dessutom så innehåller den E-vitamin och mineraler som motverkar rynkor och skyddar huden mot solen. Denna ska inte heller lägga sig i rynkorna och täppa till utan ska smälta in och bli ett med din hud.

Min åsikt: Väldigt ”tunn” och lätt i konsistensen och den smälter verkligen in. Savannah finns bara i en nyans och den är väldigt ljus och trots att den är så tunn så täcker den väldigt bra! Den tar bort det mörka under mina ögon samt rodnader väldigt lätt. Men eftersom den är så pass ljus så blir jag lite spöklik och måste använda foundation/puder efteråt. Annars tycker jag det är skönt att enbart kunna använda concealer då och då, helst på sommaren, men det är denna för ljus för. Denna tycker jag verkligen gör sitt jobb och är väldigt behaglig att använda! Är väldigt nöjd med detta köpet! :) 149kr hos Moyana Corigan.

(Jag har gjort kollaget i Picasa så det blev tyvärr lite oskarpt då Picasa minskade ner kollaget trots att jag ville ha det 700 pixlar brett...jag kan knappt med Picasa, sorry!)

8 svar på ”Recension: Concealern Savannah från Moyana Corigan.

 1. Sv: Härligt :) Jag har skrivit ytterligare ett inlägg om Hallelujah, jag tänker publicera det antingen ikväll eller imorgon. Det handlar om vilken av versionerna av låten som är bäst. Hoppas du kollar in det :)

 2. Låter som en riktigt bra produkt! Tummen upp! Bra pris också!

  SV: Ja men precis, när orkar man städa ur och sortera i garderoben. Brukar ta till vana att göra det då och då.. men sen efter några dagar så ser likadant ut igen! Haha!

  Vad har du för planer inför sommaren då :)?

  Kram

 3. Jag ska prova den. Just nu använder jag Cover All Mix från Make Up Store, men det kan se lite kakigt ut, och det tycker jag inte om.
  Tack för tipset!
  Kram.

 4. Vad kul att du gillar den:)
  Eftersom vi tillverkar allting för hand så kan man alltid specialbeställa om man vill ha en mörkare nyans, det kostar inget extra:)
  kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *