Isadora Loden Green.

Isadora Loden Green.

I fredags när jag satt i bilen på väg till Stockholm så stannade jag till och tog en paus enbart för att kunna fota Loden Green från Isadora i solljuset! Tidigare när jag lackat naglarna med det så har det varit för molnigt så det fina skimret i lacket inte kom till sin rätt! Det blir väl lätt så under hösten/vintern när jag jobbar inomhus.

Visst är Loden Green riktigt fint? Underbart skimmer verkligen, i like! Lika snabb torktid som vanligt på Isadoras Wonder nail så det behöver jag väl knappt ta upp längre när jag skriver om deras lack? ;) 69:- kostar Isadora Wonder Nail Lacken!

3 svar på ”Isadora Loden Green.

  1. svar; Haha men du då.. Ser ju stor skillnad på dig hur du än står att träningen har gett resultat <3 Mm, en som heter Sasha var där! Riktigt sån träning och livsglad tjej. Men ni kanske var en del på eventet? Okej, får ta och testa ut mascaran, vet ju inte om den är bra förrän jag har provat den ;)

    Det är fint med mig tack :) Ska absolut inte klaga :) Har också haft en längre frånvaro från bloggen men nu är jag tillbaka :) Låter härligt med mer jobb, är det i affären eller har du fått dig nå nytt? :) Därför du skrev att du var så glad idag på Facebook? :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *