Isadora Nail Art Brush!

Isadora Nail Art Brush!

För ett tag sedan så var jag ju på ett bloggevent med Isadora! Då fick vi med oss deras nyhet: Isadora Nail Art Brush hem! Den testade jag lite snabbt igår kväll och denna gillar jag! :D Jag har inte direkt någon erfarenhet av nail art men jag borde nästan lära mig och öva mer på det hela, riktig roligt!

Isadora har valt att lansera Nail art brush istället för att göra lack med pensel i. Varför då på detta viset? Jo såklart för att det ska räcka med att köpa EN borste som man kan rengöra och använda till vilka lack man vill istället för att få en nyans med en pensel bara! Riktigt smart med tanke på hur många underbara nyanser som finns bland deras Wonder nail lack!

Denna kommer kosta 89kr vilket jag tycker låter som ett ok pris!

Jag gillar! Nu ska jag bara bli bättre på nail art också! :D

13 svar på ”Isadora Nail Art Brush!

  1. var kan man köpa denna? och om den inte har kommit än, kommer den att komma innan jul? skulle vara perfekt julklapp åt en kompis som för närvarande gör nail art med tandpetare …

  2. åh vad smart, men jag lovar om du övar och övar som du säger kommer du bli riktig bra. jag har övat sen i sommras då jag började bli intreserad av nail art och jag måste erkänna att jag har blivit säkert tusen gånger bättre på det har leopard mönster på naglarna nu. och jag har dock ingen nail art pensel bara lack där det finns nail artpenslar i. läängtar redan tills pensel kommer ut dock så var den dyr. jag köpte mina nail art lack i kicks för 139kr och det var tre pack. så styck blire 43 kronor….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *