Jag vill ha The body shops body butter på 50ml JÄMT.

Jag vill ha The body shops body butter på 50ml JÄMT.

Body Butter på 200ML inköpt på 1800-talet och 50ML fick jag i en goodiebag på ett modeflickan mingel jag var på i somras. 50ML storleken är perfekt! Tar inte upp jättemycket plats när jag är ute på ”turné” land och rike runt vilket jag uppskattar otroligt mycket! Den på 200ML har jag haft i mina ägor för länge och den är nog egentligen redo att kastas i soporna…

När man är en beautygeek som mig så är det väldigt sällan jag faktiskt hinner göra slut på produkter och body lotions, body butter och liknande har jag i drivor! Dom luktar ju sååååå gott oftast!! ;P Återigen är den på 50ML perfekt…jag hinner göra slut på den innan bäst före datumet faktiskt hinner passera! ;) Vilket leder till att jag vill utforska en ny doft från The Body Shops body butter!

MEN…när jag väl är in i en The Body Shop butik så hittar jag aldrig den lilla varianten på 50ML så jag tror inte dom säljs i vanliga fall? Någon som vet? Jag blir nämligen alltid lika besviken då jag aldrig ser någon på 50ML.

Den är ju perfekt att ha med sig i storleksmässigt när man åker bort en helg och nu är den snart slut…vill ha en ny!

9 svar på ”Jag vill ha The body shops body butter på 50ml JÄMT.

 1. Jag håller med dig till 110%! Små förpackningar är nästan alltid bättre än stora :) 50 ml-burkarna här finns bland själva, men inte i alla dofter, och ibland i trepack som Kashaya skriver.

 2. Jag fick ett tre-pack i present en gång, det kanske är nåt? Fast jag använde dem aldrig eftersom de aldrig sjunker in i huden (jag är inte en torris på kroppen), men de luktar ljuvligt och jag VILL tycka om dem!

 3. Jag föredrar dem stora faktiskt!
  Jag älskar att kleta och kladda med body butter,
  och dem hinner alltid ta slut innan
  det är dags att slänga.

  I den TBS jag brukar besöka (i Norrköping city)
  har dem 50 ml förpackningar då och då.
  Oftast finns dem bara i någon/några doft(er).
  Runt jul har dem dock alltid massor att välja på.
  Perfekt för julsockan!
  (Jag har tjatat på mamma om att jag
  vill ha en 50 ml mango, min favvo,
  i sockan)

 4. Men du!

  Köp doften du vill ha – spara den lilla burken du har nu – pytsa över från den stora och lägg det som blir kvar i den stora i kylen! :) Sparar väl på hållbarheten LITE iaf!

 5. Dom säljs inte separat! OM butiker har så kan det bero på att det blivit över från nåt event eller från tex. Julkalendern. =) Jag jobbar på The body shop så vet detta med säkerhet. Ibland kan dom också ha små 50 mls om dom har små kit du får om du handlar för en viss summa! Men som det ser ut nu kommer dom aldrig finnas i sortimentet tyvärr!

 6. Nu innan jul så finns det presentförpackningar med 3 st 50ml på the body shop i stockholm i alla fall! Har även sett det i england, så det lär nog vara så på en del ställen, du kan ju springa in i någon butik och kika! Annars så brukar jag inte heller hitta de, men jag fick en 50ml mango på köpet när jag handlade en gång och ibland så brukar det finnas på rea när de säljer ut reseförpackningar av t.ex. shampoo, balsam, tvål och så vidare. Lycka till! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *