Isadora Nourishing Lip Oil

Isadora Nourishing Lip Oil

_MG_9579

Har ni provat Isadora Nourishing Oil? Den lanseras som en djupvårdande läppolja men jag tycker den känns som ett genomskinligt läppglans med vårdande egenskaper! Isadora Nourishing Oil ger väldigt mycket glans och den går utmärkt att använda ovanpå läppstift om man vill ha lite extra glans! Jag tycker Isadora Nourishing Oil är jättebehaglig att ha på läpparna!

Isadora Nourishing Oil innehåller aktiva ingredienser som Avokadoolja som är fuktighetsgivande, antioxidant och ökar collagen produktionen. Solrosfrö-olja som även den är fuktighetsgivande, anti-aging och mjukgörnade och den sista aktiva ingrediensen är kokos-olja som verkar reparerande och fuktighetsgivande.

Isadora Nourishing Oil innehåller ingen parfym utan är doftsatt med de naturliga aromerna lime, vanilj och salvia. Jag är lite dålig på dofter men tycker mig känna limen och vaniljen, tycker den doftar väldigt gott och absolut inte för starkt!

Det verkar vara lite spridda åsikter om Isadora Nourishing Oil men jag ställer mig till den skaran som gillar denna! Eftersom den ger väldigt mycket glans (lite för mycket för min smak) så brukar det vara denna jag numera har vid sängen och applicerar innan det är dags att sova! Den funkar jättebra på mina läppar!

Dock tycker jag att denna är på tok för dyr för att jag skulle köpa produkten själv! (Jag har fått denna som pressprov) Den kostar nämligen 109sek och det är bara 6ml i tuben! Jämfört med andra Lip Oil produkter som finns på marknaden så är denna väldigt billig (Clarins Instant Light Lip Comfort Oil kostar tex 195sek för 7ml) men det finns så många andra bra vårdande läppisar på marknaden som är minst lika bra men där jag får ut mer produkt för pengarna!

Då köper jag heller Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm som kostar 250sek för 14,8ml! Elizabeth Arden kostar i runda slängar 16-17sek per ml medan Isadora kostar cirka 18sek per ml nämligen! Jag vet att det inte är samma typ av produkt men båda produkterna är vårdande!

Så summan av kardemumman är att jag gillar Isadora Nourishing Oil och dess innehåll men det finns vårdande läpprodukter för billigare peng som jag gillar bättre!

Short translation: I like Isadora Nourishing Oil and its content but there are nourishing lip products that is cheaper that I like better!

*inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”Isadora Nourishing Lip Oil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *