isadora ocean drive ögonskuggpalett!

isadora ocean drive ögonskuggpalett!

Idag har jag testat paletten från Isadora ocean drive kollektionen och som ni ser så kräver denna en primer under! På bilden så har jag fotat i direkt solljus utan blixt så det vackra skimret som skuggan innehåller syns dessvärre inte men så fort man fortar på skuggorna med blixt så ser man det och självklart så syns allt det fina skimret även irl! :) Jag använde den ljusa, rosa och turkosa i sminkningen i alla fall :) (här ser man också hur på tok för mörkt även dom ljusaste foundations är på mig :I)

kände att jag fick lov ta en bild så skimret syns så här har ni en närbild deluxe på mitt ena öga fotat med blixt ;) Där ser ni att skimret i skuggan syns! Jag tycker den rosa och turkosa är riktigt underbara i denna paletten men kräver som sagt att man använder en primer under annars blir dom väldigt svaga färgmässigt! Vill ju ha lite mer ”bang!” i färgen ;)

Denna palett kostar 125kr och finns redan ute i butik! :)

4 svar på ”isadora ocean drive ögonskuggpalett!

  1. Gillar inte den paletten, ingen GO i färgerna alls. Inte ens med primer, det blir inget köp för mig iallafall ;)

  2. Jag har en ide om att plåta lite i ute i skogen på kvällen, skulle det vara nått? Det är ju ingen närmare beskrivning kanske, men jag vill ha det ganska hårt fast gärna starka färger i sminket.

    MSN nån dag och prata vidare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *