Jag vill ha Studio Conditioning Lip Balm Spf 15.

Jag vill ha Studio Conditioning Lip Balm Spf 15.

En av e.l.f senaste nyheter är: Studio Conditioning Lip Balm Spf 15 som finns i 6 olika nyanser. Detta är ett lip balm som ska ge en hint av färg och innehåller ingredienser som ska vårda torra läppar som tex Vitamin A  & E samt SPF 15 för att skydda läpparna mot solen. Något att ha i handväskan nu i sommar kanske? :) Kostar enbart 36kr styck! Fungerar dessa bra så tror jag dom kan bli en hit :)

Jag är lite sugen på att klicka hem nyanserna ovan: peaceful pink & romantic rouge.

7 svar på ”Jag vill ha Studio Conditioning Lip Balm Spf 15.

  1. Gillar tanken men inte förpackningen, måste ju bli sjukt ohygieniskt om man ska sticka fingrar ner i den där burken hela tiden :/ Och det känns ju inte som att man har med sig en läpppensel i väskan.

  2. Nah blixtar, annars får vi nog leka kurragömma bland träden :D Hade kanske varit skoj, men mindre bra för portfolion ;)

    Jag hojtar till :)

  3. Om inte mina lådor var överfulla av läppgrejor så skulle jag tillåtit mig att klicka hem en sån eller två…

  4. Hej!

    Tack för din kommentar! Tänkte svara på din fråga. Jag har valt en ny typ av utbildning och den är mestadels på distans och mycket billigare. Därför ingår inga produkter utan man får köpa det man vill ha själv. Siljansbackens make up skola heter dem och huruvida de mäter sig med de större skolorna vet jag inte. Tog den enbart för att jag inte hade råd att ta tjänsteledigt för att gå i tex Stockholm. Vill ju så gärna ha möjligheten att bli makeup-artist ändå! :)

    De där nyheterna från e.l.f ser bra härliga ut! Väntar dock på 2 seeega leveranser från dom. :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *