Isadora Summer Nails 2016 – Tropical Summer

Isadora Summer Nails 2016 – Tropical Summer

Isadora Tropical Summer

531 Precious Pearls, 532 Sea Shell, 533 Summer Breeze, 536 Sunny Days, 535 Maritime & 538 Fun in the Sun

Isadora Summer Nails 2016 – Tropical Summer

Vecka 24 lanserade Isadora sin sommarkollektion med Wonder Nail – Tropical Summer! Kollektionen innehåller 10 lack varpå 6 nya nyanser som ni ser här ovan! Kollektionen är inspirerad av regnskogens alla färger: blommor, växter, djurliv och natur! Jag vet inte riktigt om jag får den feelingen av kollektionen dock!

Nyanserna som lanserats tidigare och som ingår i kollektionen är: 515 Pink Glow, 513 Ocean Drive, 182 Summer Red & 527 Tropical Fuchsia!

Är det bara jag som inte får någon direkt ”wow måste ha” känsla av kollektionen? Känns som lack man sett tidigare! Jag älskar dock att ha marinblått på naglarna så av dessa så är det Maritime som är vinnaren! ♥ Men annars, tyvärr inget som lockar den här damen! Fina nyanser ja men känns som nyanserna redan finns hemma hos mig. Hade gärna sett något annorlunda och inte så ”safe”.

Kostar 79sek styck och köper ni 2 lack ur kollektionen så ska ni få en Quick Dry Nail Spray (75ml) på köpet! Misstänker att detta gäller i fysisk butik och så långt lagret räcker.

Älskar Isadora Wonder Nail, men inte så imponerad av nyanserna denna gången. Been there and seen it!

4 svar på ”Isadora Summer Nails 2016 – Tropical Summer

  1. Ååh jag föll genast för Sunny Days.. är SÅ svag för allt som är orange, gult och korall :D
    Däremot måste jag hålla med dig.. det är ju väldigt ”vanliga” och ”safe” färger. Skulle ha varit roligt med lite mer annorlunda färger :)
    xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *