Jag är helt färdig!

Jag är helt färdig!

denna bilden togs på mig på hallstahammarträffen förra året :) fotograf: Anders, Mua: Maria Å.

Jag har alltså varit i Halstahammar fredag tills idag för att medverka på en fototräff. Det kommer alltså X antal fotografer, modeller & makeupartister till hallsta för att enbart umgås, fota, grilla och ha kul! Jag har alltid varit där som modell tidigare men i år var jag där som makeupartist :) jag gjorde tre sminkningar så jag hoppas att det kommer dyka upp någon bild som jag kan använda i min framtida mua portfolio :)

jag blev dock väldigt förkyld igår så jag har spenderat min lördag & söndag med att snora och nysa stup i kvarten. jättemysigt ;) så just nu känner jag mig helt färdig! tror tyvärr inte att denna underbara värme har hjälpt till då jag känner mig supertrött och sliten just nu. Jag hoppas förkylningen ger med sig snabbt då jag inte vill vara så här förkyld i skolan ;/

men förutom förkylningen så har jag haft en toppenhelg! ;)

6 svar på ”Jag är helt färdig!

 1. Ser fram emot att se dom bilderna, kul! Tyckte du var jättesöt när du kom förbi Anns stuga i lördags, så där fräsch ser jag definitivt inte ut när jag är sjuk :P
  Vart dock väldigt mkt folk där, vilket gjorde att min extrema blyghet tittade fram och jag stor där som ett fån och vågade inte säga ett skit – så det var inte för att vara otrevlig, utan bara för att jag var jätteblyg :) Så stod jag och hade en lite inre fight med mig själv – prestationsångest och grejer.
  Men helgen var helt superkul – therese och jag ska lätt boka stuga till nästa år.

 2. Vilken vacker bild på dig! Du klär verkligen i gult. Härligt att du fick göra lite mua-jobb. Blev det modellande också? Har aldrig varit med på Hallstaträffen men det verkar onekligen som en mkt trevlig tillställning :) Maybe next year!

 3. Gud vad kul! Jag skulle nog också vilja åka på en sån någon dag! hah vet du? i helgen stod jag modell..haha, sjukt ovant!

 4. Det är inte kul att vara snuvig när det är varmt ute. Jag håller med dig att helgen var grymt bra, men det är den alltid på Hallstaträffen :)

  Det var riktigt kul att sitta och tjôta om gamla filmer med dig, Mathias och Anders(även om han var trött:P)

  Du kommer att bli en duktig mua, som kommer att få mycket att göra….Om du vill:)

  Som alltid, kul att träffa sig. hoppas vi syns snart igen.
  Kramar.

 5. Ååå -denna bild har jag inte sett sen den var aktuell förra året (typ ett år sen alltså) =o)
  Ja jag gillar den -verkligen somrig.
  Kul att se

  Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *