han var.

han var.

han var klassens tjejtjusare. han var den första killen jag var kär i. han var min allra första pojkvän. han var förmodligen den enda killen som någonsin kommer tycka att jag var söt i våfflat hår. han var den första killen som gav mig ett halsband, svart hjärta med bokstaven C i guld. han var adam.

han var. vila i frid.

16 svar på ”han var.

 1. Så fruktansvärt tragiskt.
  Jag har mitt köksfönster mitt emot huset där han bodde. Idag har brandmännen jobbat som djur här utanför. Så hemskt många familjer som blivit drabbade av branden. Allra helst ni som kände Adam. Jag gjorde det inte, men lider verkligen med er som stod honom nära! Alla våra tanker finns hos er! Ta hand om dig Cecilia

 2. Åhh kände du honom.. Blev helt chokad när jag förstod att de var han. Vi gick i samma klass och bodde på samma område och lekte ofta i fyra år. Tills han flyttade, till Älvdalen. Jag träffade honom två år senare, men sen dess har jag aldrig sett honom. Visste inte ens att han bodde i Mora nu. Snälla säg att han hade de bra när han bodde i Älvdalen! Usch ingen förtjänar att råka ut för något sådant, men alldra minst han. Han var så snäll och hade de inte lätt alla gånger… Vila i frid A.

 3. Tragiskt när sådant händer. Själv har jag och vårt umgängesgäng förlorat tre stycken vänner inom loppet av mindre än ett och ett halvt år. Svårt att ta sig upp igen,för det är ju som alltid de mest underbara som drabbas! Men kom ihåg, tiden läker absolut INTE alla sår, men såren blir mindre.
  Kämpa på…

 4. Jag känner hur tårarna tränger bakom ögonlocken! Det var det finaste jag läst på länge!
  Jag beklagar sorgen!
  Salta

 5. Så sorgligt… Men du fick uppleva honom. Och det kommer du alltid kunna bära med dig.

 6. Hej, googlade på ”CASTING CRÈME GLOSS
  360 Mörk mahognybrun” eftersom jag ska färga håret, och råkade av en slump få syn på detta inlägg. Har du också en Adam som gick bort natten till 31 maj 2009, eller är detta också om Kolping? Han var en nära vän till mig, och även om detta inte är samma person så kände jag ett spjut genom hjärtat när jag läste detta, även fast det är över ett år sedan. =/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *