Jag är i alla fall i Stockholm nu.

Jag är i alla fall i Stockholm nu.

Nu har jag i alla fall kommit fram till Stockholm. Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska göra på stan fram till klockan 13 (då tänker jag byta om och åka på castingen) så har jag placerat mig vid en av datorerna som står här på Centralen :) Jag försökte köpa en "internet biljett" i maskinen men den där jäkla apparaten tycker inte om mitt kort! Så jag tänkte typ att jaja, jag lägger i en tia o sitter här så länge jag får för det. Men då fick jag köpa en biljett som hade 1 timme och 20 minuter kvar av en snubbe som redan satt här :) behövde bara betala en 10:a så det var ju som hittat ;) Kommer ju  inte sitta så länge nu men det kan ju vara bra att ha i plånboken! ;)

Kul att det är så många med och tävlar btw..jag blir så glad så glad :D Får ta och sätta mig ned och godkänna kommentarerna senare ikväll :)

Fy fan vad nervös jag är alltså. Jag förstår inte riktigt varför jag är så jäkla nervös? Det värsta som kan hända är att jag får ett nej liksom? Min förra casting var det ju inga som helst problem med så varför håller jag på att avlida den här gången för? haha :) Var i alla fall en annan bloggerska / modell som mailade mig och skulle på samma casting så jag hoppas verkligen hon ringer / sms:ar mig och vill ta sällskap dit. Tror jag skulle bli mindre nervös med sällskap :) Men vi får väl se, hon har mitt nummer i alla fall :)

Nu känns det som jag bara babblar en massa i brist på vettiga saker att skriva ;)

Önska mig lycka till allihopa! ;D

27 svar på ”Jag är i alla fall i Stockholm nu.

 1. Jag pluggar nu innan det är dags för fika på Davids jobb, efter det ska vi på ärenden – bokrea och lite andra grejer….:-)

  Jag önskar lycka till på castingen SÅ KLART!! :-D KRamis

 2. jag skriver som du gjorde i ett tidigare inlägg det som gör en mer nervös är mer att man kanske inte riktigt hittar dit man ska..sådant kan jag bli nervös av..

 3. Va tråkigt att du inte blivit nöjd med luggen. Hoppas det går att lösa. :)

  Lycka till nu på castingen!

  Hade jag inte mått som en burk pölsa så hade jag gärna fikat med dig idag. Jag mår tyvärr extremt dåligt..:(

  Kraaaam

 4. Va roligt, vad är det casting för? Hoppas hoppas det går jätte bra, lycka till söt :)

  Jag ska ha på mig en klänning från topshop! :)

  vore kul att mötas upp innan, kanske äta en middag några stycken och sen gå dit tillsammans?

 5. Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet, önskar att jag hade slutat tidigare så att jag också kunnat fälja med men jag får gå på deras nästa casting.

  Lycka till, hoppas verkligen att du får det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *