Jag ska gå upp klockan 5 så..

Jag ska gå upp klockan 5 så..

Jag ska gå upp klockan 5 eftersom jag ska åka till Mora kl 5.30…ska med ett tåg som går 6.20 nämligen ;) Roligt för mig va?! ;D Jag får nog sova på tåget ner till Stockholm känns det som ;) Ska i alla fall gå och duscha nu, sen packa och lägga fram kläderna jag ska ha på mig imorgon och sen sova några få timmar i alla fall :)

Jag kommer vara nervös imorgon. Men nu har jag ju gått på casting en gång så nu kanske det inte känns riktigt lika jobbigt! Jag är mest nervös över att jag inte ska hitta dit. Jag borde se till så min nya mobil innehåller GPS för jag får verkligen ont i magen av att inte hitta när jag har en tid att passa.

Fan det är ingen i Stockholm som har tid att ses lite imorgon? Jag kommer vara där mellan 10.15 – 15.44 eller 17.44 beroende på vilket tåg jag hinner med hem. Troligtvis åker jag hem 17.44 då jag inte gillar stress! :P Så har någon tid för en fika eller har lust att gå på stan så säg till! :)

Nu blir det duschen nästa o sen får jag förhoppningsvis sällskap i sängen av mina busmissar! <3

PS. Ni har varit grymma på att kommentera idag ;)

12 svar på ”Jag ska gå upp klockan 5 så..

  1. lycka till gumman:) ååh va mysigt vi ska ha det då du! glamm glamm glamm:) måste också börja leta blåsa;)

  2. Men e jag seg eller?! Jag har helt missat att du har katter.. :S Eller det ringer en klocka men vääääldigt långt borta.. Hur många, vilka sorter? ;) Med sorter menar jag typ; ras, färg, kön och allt sånt roligt att veta! ;)

    Håller tummarna för dig imorgon! ;) Synd att jag ska iväg på annat håll annars hade det ju varit trevligt att ses en stund.. Hade helt klart kunnat tänka mig att sätta mig på tåget till sthlm för att snacka lite skit.. :) Nästa gång kanske?! :)

  3. ååh såg hos fancyface (jennie) att du också skulle på galakvällen :D

    Ska bli kul att träffa dig igen söta. vi kanske kan mötas upp ett gäng innan? med kero & co. också? om du inte redan bestämt något annat vill säga? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *