Jag är inte tråkig med flit..

Jag är inte tråkig med flit..

Fotograf: Ann Kykyri.

Men jag har haft huvudvärk hela dagen och nu har det över gått till huvudvärk + illamående. Jag har nästan halvsovit mig igenom hela dagen men huvudvärken håller i sig  trots vila och ipren :( Planen nu är att jag ska försöka äta men jag är så illamående så jag vet inte riktigt hur det ska gå.

Det riktigt dåliga just nu är dock att jag ska jobba 8-20 imorgon och mår jag så här så kommer det ju aldrig gå…rädd att jag ska vakna och huvudvärken fortfarande sitter i!

Jag börjar nog något så när förstå hur människor med migrän lider i alla fall…jag har velat slita ut ögonen på mig själv idag för en del av värken sitter i ögonen.

Jag är väldigt ovan med huvudvärk…har jag huvudvärk brukar den gå över av sig självt och jag brukar undvika värktabletter men just nu ser jag framemot att jag ska få ta en till dos och hoppas på att kanske den hjälper…

Herregud…idag är jag inte speciellt häftig ;)

6 svar på ”Jag är inte tråkig med flit..

 1. Ja det låter som migrän anfall du fått.:/
  Krya på dig!! Jag har haft huvudvärk idag också och varit yr. Tror att det beror på min stela nacke och ryggproblem som orsakar det.

  Försök bara vila, dricka vatten och så. Kram<3

 2. Huvudvärk känns som något man får när man redan mår dåligt, lite att sparka på den som redan ligger. Eller när man har nått roligt man ska göra, så att man inte kan njuta på samma sätt ^^

  Hade migrän under hela tonåren, fram tills att jag fick barn. Efter det har jag inte haft nån värk alls :)

 3. Samma här!
  Jag har inte mått särskilt bra på
  ett tag nu, därav bristen på nya inlägg.
  Men det kommer väl…

  Krya på dig!

  1. Svar till Caroline: Ja det var verkligen en skitdag! Så glad att jag inte haft den där värken idag! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *