Recension: Bubblegum Lip Scrub från Lush.

Recension: Bubblegum Lip Scrub från Lush.

Om produkten: Avlägsnar död hud och flagor från läpparna och gör dem återfuktade och släta. Görs på strösocker som skonsamt skrubbar rent och jojobaolja som är en återfuktare men lätt nog för att man inte ska känna sig flottig.

Så här gör man: Gnugga försiktigt in på läpparna. Slicka bort överflödigt kladd och njut av doften av dina silkeslena läppar som nu är redo för läppbalsam.

Pris: 89kr och ni kan köpa den här hos Lush.

Vad jag tycker om produkten: Jag har aldrig scrubbat läpparna men denna har blivit en liten favorit! Gnugga in denna på läpparna och efteråt ha på ett bra lipbalm känns som en riktigt grym behandling för läpparna! ;) Scrubben doftar och smakar jättegott! ;) Härlig produkt att ha i badrumsskåpet helt klart! Läpparna blir riktigt mjuka och lena efter användning av denna! I love it!

16 svar på ”Recension: Bubblegum Lip Scrub från Lush.

  1. Svar till Ann: Jo säkert men det doftar nog inte lika gott ;) Och är man som mig: lat, passar nog denna bra att ha ståendes i badrummet :)

 1. Ska testa denna. Har Clarins läppscrub just nu och den funkar iofs jättebra, men den smakar väl sådär, för att uttrycka sig diplomatiskt. Löjligt dyr är den också :/

  1. Svar: Denna smakar ju godis om du får i dig av produkten, hehe :) Och ok pris helt klart! :D

  1. Svar till Blue Velvet: Det är alltså ok att få produkten i munnen utan att man får i sig något farligt eller äckligt :) Man kan nog äta den rakt ur burken om man vill ;) Sen är inte jag så intresserad av att slicka i mig det när jag scrubbat läpparna men det går säkert det också för dom som inte bryr sig så mkt :P

 2. Den låter så underbar, jag har länge varit sugen på att köpa den!:)
  Måste nog snart göra det.

  Jo, det där med huvudvärk, jag tror jag har samma ’diagnos’ faktiskt. Får det alltid då och mår inte bra alls, ett par dagar är jag helt borta. Massa onödiga besvär det finns för oss kvinnor! Grrr inte rättvist!
  Kram

 3. Men du har ju skrivit ”Gnugga försiktigt in på läpparna. SLICKA bort överflödigt kladd…”. Låter lite halvmysigt att slicka bort det efter att man skrubbat :P

  1. Svar till Anne: Ja det är Lush egna produktbeskrivning :) Den är alltså ätbar men jag torkar bort det med en blöt bomullsrondell :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *