Jag behöver den här: Bliss Micromagic!

Jag behöver den här: Bliss Micromagic!

bliss

Fick ett litet prov tidigare på Bliss Micromagic och jag som är en total scrubälskare känner verkligen ett gigantiskt ha-begär numera efter denna! Det är en kraftfull men ändå mild peeling och peelingkornen är sådär perfekt små som jag vill ha dom! Små peelingkorn som man masserar in varsamt (trycker man lite för hårt så känns kornen verkligen!) och gud så underbart ren och fräsch huden känns efteråt! Den innehåller vulkanisk pimpsten, vårande vitamin E och Aleo vero och har en doft av pepparmint som lämnar en riktigt riktigt fräsch känsla! Jag tycker helt klart att jag upplevde skillnad med mitt lilla prov som jag lyckades använda 3 gånger! Bliss Micromagic gick verkligen hem hos mig! :)

I so need this one! Kostar 325sek hos eleven.se och av någon konstig anledning 475sek hos kicks.se så jag vet inte riktigt vad det rekommenderade utpriset på denna är men det känns som att någon av dom har totalt fel utpris till kund i alla fall. Ni behöver kanske inte gissa hos vem jag kommer klicka hem den i alla fall ;)

Är det någon mer som testat Bliss Micromagic? Blev ni lika nöjda som mig eller hade ni en annan upplevelse? Dela gärna med er! :)

*inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Jag behöver den här: Bliss Micromagic!

  1. Bästa scruben! Ett tips, såg att den fanns på rea på skincity nu för bara 135 kronor. Gör som jag, bunkra upp med ett lager!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *