Glossybox April – Spring Beauty Fix

Glossybox April – Spring Beauty Fix

_MG_8930 _MG_8936

Glossybox Spring Beauty Fix boxen har trillat in hos mig och detta fick jag i min box denna månaden! Jag gillar lacket från Teeez Trend Cosmetics (119sek), Ögonskuggan från Glazel Visage (39sek), Läppkritan från Lord & Berry (189sek) och jag tänkte se till att testa The Incredible Face Mask (249,00sek för orginalprodukten) på området runt hakan bara eftersom just denna masken ska vara känd för att slita med sig ansiktshår överlag så denna skulle jag aldrig sätta i hela ansiktet! Texturpulver är tyvärr något jag väldigt sällan använder då jag som är mörkhårig väldigt lätt får lite dassig hårfärg av liknande produkter!

_MG_8940Läppkritan och ögonskuggan som fanns i min glossybox, superfina!

Jag tycker inte att temat ”Spring Beauty Fix” passar in riktigt på produkterna i boxen men ändå så är jag väldigt nöjd! Om jag tänker på spring Beauty Fix så tänker nog jag mer: Peeling (tror några fått detta), Bronzer, Dagkräm med SPF (vårsolen baby!), Kanske solskydd till håret vore en rolig idé, Rakhyvel (ja benen ska ju fram nu, hehe) eller kanske någon produkt som ger lyster till ansiktet!

Men även om temat inte riktigt funkar enligt mig så är jag nöjd med mitt innehåll i boxen! 4 produkter av 5 som kommer användas ser jag som godkänt!

Jag har sett många som varit missnöjda med sin glossybox denna gången. Blev du nöjd med din?

Ett svar på ”Glossybox April – Spring Beauty Fix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *