jag blev lite ego.

jag blev lite ego.

idag har jag chockat mig själv genom att faktiskt sminka mig. jag blev sugen på att testa min nya skugga es paradise från moyana corigan nämligen. Det är en mineralskugga i mintgrönt med mycket lyster. efter det så tog jag en hög med egokort. egokort med en varmton och utan skärpa blev det tydligen. tur jag är sådan duktig fotograf så jag kan det där med ljus!

jag ger er ett utlåtande om ögonskuggan med riktiga bilder så fort jag testat den någon mer gång.

10 svar på ”jag blev lite ego.

  1. Du är så duktig på sminka dig (och andra!), måste köpa någon ny ögonskugga då jag bara använder min brun & guld eller mörk mörk grå/grön/svarta skugga ;-(

  2. Väldigt vackert :) härlig färg!

    Hehe, men då är du ju immun mot molluskerna nu då ;) Värsta är ju nästan att de tar så lång tid innan dom försvinner! Collin har ju haft den där i säkert 1 ½ år :( skönt nu när den är påväg bort!

    Kollade på klippet ovan med minken.. huuu, obehagligt!

  3. Åh! den var ju jättemysig, gillar grönt i alla dessa nyanser i mängder på ögonskuggor, ja tror ja måste beställa en sådan pistage, den är nog extra vår och sommarfräch när man fått lite bränna på sig!

  4. Snyggt! Vacker som alltid. Jag vill också lära mig att sätta ihop bilder så där rörligt, rörlig animation eller vad det heter. :)

    Och jag håller med dig, en fortsättning på filmerna kändes det som att det skulle bli. Men man vet aldrig, böckerna har kommit till sitt slut men kanske inte filmerna. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *