been there, done that.

been there, done that.

fotograf: johan gustafsson, modell: kim hernvall, makeup/hår: jag – cecilia johansson.

just nu ser jag framemot att packa väskorna och åka och göra något annat ett tag. jag kan det här med att vara arbetslös, små äta, oroa sig för framtiden och ekonomin och sitta på arslet halva dagarna nu känner jag. det känns liksom lite been there, done that, got the t-shirt.

bilden föreställer vackra kim med dem vackra ögonen.

15 svar på ”been there, done that.

  1. Var det så lätt, haha. Men jag är kass på PS.. Hur lägger man in fler bilder i en då? Så de kommer efter varandra? För när jag testade och öppnade en annan bild så försvann ju den andra? Det är som turkiska med PS.. ^^

  2. Hahaha, det är sinnessjukt pinsamt vad dålig jag är. Fast jag försökte följa steg-för-steg så som du skrev så blev det bara fel. Adam får läsa det du skrev och försöka visa mig. Visar man brukar det gå lättare, ibland. Men tack för den långa förklaringen, synd bara att jag är tillräckligt PS-dum att jag ändå inte förstod. ^^

  3. Haha, tack åter igen! Det är sant. Youtube är bra, precis som google – hjälper en många gånger! Ska spela Mario nu, men får sätta mig in i det där sen. Det är snyggt om man vill göra lite annorlunda och har tagit en serie med bilder och vill visa fler än en. Smidigt och snyggt. :)

    Ha en trevlig eftermiddag i kalla Älvdalen! Måste vara ruskigt kallt? Är minus 25 här, brr.

  4. Ja, vist kan man tycka att det är orättvist biland och vill göra annat! Förstår om du vill hitta på något nytt och slippa vara arbetslös för vem vill det!! Tänk att dra på en europa eller USA runda som make up artist eller modell! Vore kul det skulle jag tro =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *