Jag börjar bli stressad.

Jag börjar bli stressad.

Det känns som att Blog Awards bara växer och växer. Jag blir otroligt stressad när jag läser hur andra planerar som galningar. Folk går till frisören, fixar naglarna, köper en helt ny outfit, anlitar makeupartister / hårstylister, ska åka dit i limmo och rent ut sagt planerar allt i minsta detalj.

Jag har köpt en klänning. That’s it.

Kanske jag borde maila halva min bekantskapskrets i Stockholm som är utbildade makeup artister / hårstylister och be dem hjälpa mig? Jag börjar verkligen känna det som att jag borde planera mer och kanske ta hjälp med min gala look från såna som kan. Själv äger jag typ en locktång..;) Men det verkar som man ska se mer gala ut än ett par lockar i håret.

Ska jag bege mig ut på stan för att leta igen ett par nya skor och en ny handväska?

Nu får ni fan sluta planera som idioter. Jag blir ju stressad! ;)

17 svar på ”Jag börjar bli stressad.

 1. "men att han är som han är har du ju vetat om innan ni blev sambos. Så tyvärr kanske det är något du får acceptera."

  Hur tolkar du det själv? Låter ganska så "skyll dig själv" i mina ögon ;)

 2. Och jag blir bara mer och mer avundssjuk på folk, du får ju ändå gå! :D

  Det blir nog hur kul som helst för er, men jag förstår dig att du blir lite hispig då folk verkar satsa på helikoptrar/limos/makeupgrejer – jag ALLT!

  Men varför inte ta hjälp av de du känner i Sthlm? Det blir säkert superbra tillslut. :)

 3. haha jag skall bara till frisör för att få fina lockar i håret.. skall sminka o allt själv, tror nog bara fåtalet som linda o dom låter sig sminkas av andra..så du kan nog va lugn =) jag åker upp imorgon kväll! när åker du?

 4. jag blir också stressad! Jag fick som tur va hem klänningen jag beställt idag så nu får vi hoppas att den passar annars får jag panik.. vad jag ska göra med håret å sådär blir en fråga jag får ta itu med på torsdag :P

 5. Ja d blir ju bara jobbigt för dig själv annars.

  Och galan e väl inte förens om 2 dagar?

  Så du har gott om tid på dig o hinna fixa ihop något.

 6. Jag känner som du. Har en klänning som inte är nåt speciellt. Men jag har inga skor än eftersom jag inte vet om jag kommer kunna ha klackat med tanke på min operation.

  Håret kommer antagligen vara ett ruffs osv osv…

  Jag kommer känna mig som en lantlolla i jämförelse med alla andra..

 7. När jag läser om hur alla galastressar och grejsar så blir jag bara trött. Nästan skönt att jag är en liten blogg så att jag inte behöver gå ;o)

 8. Haha, jag tycker också att folk haussar upp det där alldeles för mycket! Jösses… Det är ju inte Oscarsgalan liksom :P Jag tror att du kommer vara superfin som du är i din nya klänning, oroa dig inte!

 9. Skaffa nåt häftigt hårsmycke eller något bara och sätt upp en slarvig hög knut. Sen väldigt sotade ögon eller(!) blodröda läppar! Tycker jag iaf :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *