Yesterday.

Yesterday.

Igår var jag som sagt och plåtade med Peter och en tjej som heter Frida sminkade mig :) Anders var en pärla och följde mig även på denna plåtning! Vi höll på mellan 19.30 – 23.30 ungefär. Sminket tog lite tid eftersom Frida är ny som mua sen gick själva fotandet relativt snabbt :) Eftersom jag praktiskt taget enbart tagit poträtt på senaste så bad jag Peter ta lite helkroppsbilder så jag hoppas på att jag kommer få någon bra sådan nu. Jag är ju kurvig så med fel ljus / fel pose så ser jag typ jättestor ut. Det är vid såna tillfällen jag önskar att jag vore "kurvlös" ;)

Peter har redan gjort en gallring av bilderna och skickat alla till mig så jag ska få välja ut de tre jag vill ha redigerade själv. Jag tycker det är väldigt svårt att välja själv men Anders är i full gång att ge mig hans åsikt :)

Nu har jag ingen plåtning bokad på länge :( Trist. Men jag har inte råd att flänga runt hur mycket som helst – helst inte för TFP plåtningar. Kommer nog åka till Göteborg och hälsa på igen i November så får väl se till att styra något roligt då :)

17 svar på ”Yesterday.

 1. haha ja jag blir också stressad över allt söto..:D men måste bestämma förmingelplats iaf:)..en del ska sitta på hotel anglais och en del på et annat hotel:) vad tycker du?kram

 2. Jo med mig är det bra, en jklans huvudvärk bara. har precis vart i täby c kollat resväg dit för jag ska plåta deras julkatalog på torsdag.

  Nu ska jag försöka städa lite ser ut som det behövs.

  Ska bli skoj att se dina bilder sen, peter är en pärla och snabb på leverans med bilder sen.

  kram

 3. hehe samma här, jag har förhoppningsvis koll på klänning om den nu passar men jag håller tummarna :) skor har jag nog koll på med men annars står det ganska still.. :P

  ååh vad kul att få hjälp med håret, jag har ingen aning om vad jag ska göra med allt mitt hår, svårt, svårt :)

 4. Jo det är lurigt med en massa kurvor, det är många gånger jag själv blivit missnöjd med bilder just av den anledningen.

  Men tryck på lite för träffen, skriv ett PM till han som anordnar :P Vore ju skoj om du kunde komma, så kanske vi äntligen kan göra nått tillsammans :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *