Jag börjar dagen med ett impulsköp.

Jag börjar dagen med ett impulsköp.

När  jag såg denna hos Dress Like a Princess så kände jag verkligen bara – men den där vill jag också ha. Sagt och gjort. Jag är numera 259:- (helt ok pris) fattigare och en fransväska rikare.

Finns att beställa här på Have2Have.

20 svar på ”Jag börjar dagen med ett impulsköp.

 1. KAN kan man alltid gora saklart, men jag ar ju inte direkt i nan JATTE-panik att hitta jobb.. sa jag vill inte fastna nanstans dar jag egentligen inte vill vara utan hitta ett nagorlunda Ok jobb som jag trivs med och passar mig battre. jag blir latt lat nar jag har hittat ett jobb, och denna gangen vill jag hitta nagra battre redan fran borjan :P kram!

 2. Inte min stil alls, men å andra sidan så är ingen väska min stil :P

  Haha jo hela MB tycker alltid olika, det är lite charmen :) Hade varit skoj att följa med dock, har hört mycket om gamla stan i Tallin, vore grymt att få plåta där :)

 3. Snygg väska. Jag skulle vilja ha en fransklänning i svart. Men vet inte vart jag ska hitta en sån till billig peng ;/

  Haha bra där. Men du kan väl åka själv också? Det är ju inte så farligt :D Hm, annars.. ja då är det väl inte så mkt. Du måste ha med dig mkt pengar (eller ja det bestämmer du väl själv) men man ska ju kunna leva där också. Annars är det väl personbevis man alltid kan ha med sig. Annars vet jag inte haha.

 4. Allt från solresor,apollo,ving, detur och travelpart. Jag förstår inte varför det är så himla dyrt just den tiden jag vill åka, dvs helst om 1 vecka :D

  Snygg väska!! Kram sötnos

 5. underbart snygg! =) Vart sugen på en sån jag med, men har redan två nya väskor, så det får räcka för stunden. Nu är det annat som ska shoppas..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *