Jag & Eyebrow styler från Isadora kommer nog aldrig bli bra polare!

Jag & Eyebrow styler från Isadora kommer nog aldrig bli bra polare!

Jag har verkligen kämpat för att jag och Eyebrow Styler från Isadora ska komma överens men jag ser verkligen ut som en clown så fort jag försöker mig på att använda denna! Mina smala bryn med långa och ganska så glesa strån (mitt yttre bryn är nästan obefintligt och består mest av ett fåtal långa strån..haha!) gillar verkligen inte den här typen av ögonbrynsprodukter!

Kladdigt är ett bra ord att beskriva mina upplevelser med denna typ av produkt även om jag försöker snåla som fan vid applicering – ha så lite produkt som möjligt på borsten annars har man färgen överallt innan man är klar….;) Borsten upplever jag som för stor och bökig att använda! Jag får inte till det och det ser enbart dumt ut då jag har typ 3 strån i slutet av brynet..;) Jag kommer hålla mig till brynskugga i framtiden och överlåta dessa till alla som är mer hajj på att applicera dom! ;)

Isadora Eyebrow styler finns i dark brown, light brown och en transparant! Den genomskinliga behåller jag i fall jag behöver få bångstyriga strån på plats men de två färgade bor numera inte hos mig längre! :P Kostar 99sek om ni är sugna på att prova, ha lite mer strån än mig längst ut så kanske det fungerar bättre :)

Beleza gillar denna och hon har också ganska glesa och smala bryn…men hon är uppenbarligen bättre på att hantera denna typ av produkt än vad jag är ;) Jag håller mig nog till brynskugga i fortsättningen!

8 svar på ”Jag & Eyebrow styler från Isadora kommer nog aldrig bli bra polare!

    1. Svar till Malin: Ja men den transparenta är ju bra till bråkiga bryn! Men dom med färg..neeeej…ser ju ut som ett barn målat dit mina bryn XD Jag kan inte med den!

  1. Inte testat den men borsten verkar ju lite för stor om det är som en mascaraborste. Gillar maybellines med den lilla ”bollborsten”. Hur tycker du den funkar? :)

    1. Svar till Liselott: Nej jag har inte testat den än! Blev lite avskräckt mot dessa borstar efter denna..haha! Men ska ta och testa den för jag kanske kan med det hela bättre med en mindre borste! Värt ett försök :)

  2. När du beskriver dina ögonbryn känner jag igen mig.. Jag kör på (en gaaaammal ögonskuggs trio från IsaDora) en mörkbrun på bredare delen av ögonbrynen och sen en Dior penna på den smala delen.. Dock brister mitt hjärta i tanken på att jag snart måste köpa ny penna.. En DIOR, ujujuj, de pallar inte min ekonomi ;) hehe

    1. Svar till Anna: Jag är van att använda skugga till hela brynet! Penna fungerar också men då måste den vara vässad…blir tokig när yttre brynet ser knas ut då jag har typ nada bryn där..haha

    1. Svar till Aidas MakeUp: Haha du är så underbar Aida! Skönt att jag inte är ensam om att inte förstå mig på denna, jag kan tamefan inte applicera den så det blir bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *