Recension: Davines Replumping!

Recension: Davines Replumping!

”Davines utökar Natural Tech med en ny serie med namnet Replumping. Produkterna innehåller phytoceuticals som utvunnits från hyalouronsyra och plommon. De utökar tjockleken på varje hårstrå och gör håret fylligare, elastiskt och friskare. Passar alla hårtyper och är särskilt lämplig på fint skandinaviskt hår.”

Min hårtyp: Låååångt torrt hår som gärna trasslar sig!

Om Replumping Shampoo 239kr för 250ml – Shampoo som ger elasticitet och fukt för alla hårtyper. Innehåller milda rengörande ämnen. Trots att den är sulfatfri så löddrar den härligt och ger en krämig känsla.

Replumping Conditioner 249kr för 150ml – Ett balsam som ger fukt, fyllighet och elasticitet. Reder ut och skyddar håret med hjälp av phytoceuticals som utvinns från plommon.

Replumping Hair Filler Superactive 249kr för 100ml – En leave-in lotion med fuktgivande hyaluronsyra som stärker hårets struktur och gör det fylligt.

Min åsikt om dessa tre produkter: För det första: Kan företag sluta göra balsam förpackningen så mycket mindre än shampoo förpackningen?! Det här är ett ständigt irritationsmoment för mig som har så himla långt hår! Jag använder alltid mer balsam än shampoo då jag har hår nästan ned till naveln, och då räcker inte 150ml speciellt långt som ni kanske förstår! Så jag blir alltid jättesur när balsamet är mindre än schampot ;) Dom kan väl ha samma size iaf? Balsamförpackningen tog slut väldigt fort för mig och jag känner egentligen att jag hade velat testa produkterna lite längre men eftersom balsamet redan är slut så får jag kort och gott köra en recension! Sådär…nu har jag varit upprörd nog över att balsamförpackningen är så liten…haha!

Det första jag la märke till är den goda och örtiga doften från dessa, den känns otroligt fräsch vilket gör att jag känt mig lite extra ren! Jag kan inte påstå att jag hann uppleva dessa produkter som jätte utredande men jag upplevde verkligen det som att jag fick tjockare hår! Så det hela att håret ska kännas fylligare, det köper jag rakt av! Jättekul då mitt hår blir väldigt tungt = platt och rakt.

Dessa produkterna måste vara perfekt till er med väldigt tunt hår! Min mamma är en tunnis så jag tänkte ge resterande schampo jag har kvar till henne! Balsamet har en liiiten klick kvar medan jag bara har använt schampo ned till etiketten!!! ;) Så schampot är i alla fall väldigt drygt..;)

Jag känner att jag har väldigt svårt att betygsätta dessa då jag känner att jag verkligen gillar dom men eftersom dom inte verkar vara jätteutredande när jag har så pass långt hår som jag har så blir det jobbigt med borstande (skämtar inte men det tar 15-30min!) men jag älskar fylligheten jag får på håret när det väl är utrett…så tack vare att det tar på tok för lång tid att reda ut håret åt mig + att balsamet inte räckte jättelångt så är dessa produkter inget jag kommer investera i. Men om jag utgår från mina egna upplevelser så tror jag dessa produkter är jättebra på er med tunt hår och som kanske inte är så förbaskat långt och trasslar sig lika lätt som mitt ;) Och därför ska min mamma få prova det som är kvar av produkterna, inbillar mig att dessa passar jättebra till henne! Jag får göra en liten update här när hon testat! :)

Är det någon av er som testat dessa? Vad tyckte ni? Samma upplevelse som mig eller tycker ni något helt annat? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *