Jag förnekade vädret.

Jag förnekade vädret.

Skor – Converse, Väska – Åhlens, Kjol – GT, Body – Monki, Kavaj – Vila.

Jag tror ja förnekade vädret lite i morse när jag skulle åka till Mora med Maria & Mira. Jag kanske var lite väl sommarklädd för enbart +10 och regn ;)

18 svar på ”Jag förnekade vädret.

 1. Oj, trodde du var längre än så. Du ser mycket längre ut än mig.

  Jag har också varit lat mest hela tiden sedans barnen föddes, men nu vill jag ner. Men vikten vill inte krypa under 75 strecket mer än kanske någon vecka hur jag än försöker… Vill känna mig vacker igen… haha så vackert det nu går att bli ;)

 2. Jodå jag började nyss, det är rätt roligt det här med blogg.
  Jag är inte ett under då det kommer till teknik, men det tar sig.
  De låser sporthallen men kort till gymdörren i källaren går att låna på simhallen och på ett till ställe. Ett rätt konstigt sätt att sköta ett gym på då vi faktiskt är betalande medlemmar, kostar visserligen extremt lite men ändock!
  Och du, nog ska vi kunna träna, en söndrig vad kan inte stoppa mig! Inte helt iaf!
  Du har la mitt nummer!
  =)
  (förövrigt länkar jag till dig nu om det är okey)

 3. Det är lite synd att vi inte firar våran nationaldag i Sverige faktiskt. Här var det fullt ös på 17 maj så man blir lite avis på att norrmännen är så bra på att fira sin nationaldag :P

 4. Hei søta!!! Det var kjempe koselig å treffe deg på fredag!! Hadde det kjempe gøy.. ;) Vi dro en tur videre etter festen, men det var ikke spesielt gøy.. Hehe!! Sånn kan det gå.. Håper du hadde det gøy også!! :) Ha en fin uka da. Så snakkes vi vettu!!
  Klem fra meg <3

 5. Varför pratar alla om regn. Här har solen strålat hela dagen och varmt är det också. Ser att det är fler sthlm:are som säger det också ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *