Jag har fullt upp med att njuta av livet! :)

Jag har fullt upp med att njuta av livet! :)

Untitled-1

Jag har knappt loggat in på bloggen eller kollat min bloggmail sedan mitt senaste blogginlägg den 22:a Juli och jag måste erkänna att det har känts ganska så skönt för jag har så galet fullt upp denna sommaren! Jag har knappt haft en enda dag som jag har kunnat ta det lugnt och softa. Jag bara jobbar och är ute och leker raggartjej! ;) Jag är lite avundsjuk på alla som ligger på sandstränder och har tagit det lugnt men eftersom jag inte har någon semester så är mina lediga dagar oftast dagar som jag bett om att få vara ledig pga något evenemang och därför jobbar jag övriga dagar. Så inget softande för min del i sommar direkt men jag njuter varje minut för jag har haft bästa sommaren på länge! :) Och det bästa: Den är inte slut än! ;)

Dessutom så har mitt objektiv på kameran gått sönder utan att jag vet hur det har gått till då den legat i en väska när det hänt ;( Så jäkla typiskt och en otroligt tråkig utgift på allt för många tusen. Jag hoppas min drulleförsäkring ska hjälpa mig på traven i alla fall! Har klickat hem ett billigare nödobjetiv så länge för jag måste ju ha en kamera till kommande inplanerade bloggevent! :D

Jag tänkte fixa lite blogginlägg nu i alla fall där jag inte behöver ta egna bilder alternativt med de obloggade bilderna i mitt arkiv i väntan på det nya objektivet! :)

Jag hoppas ni tar tillvara på den sista värmen ♥ (vilket känns fel att skriva med tanke på den gigantiska branden men jag hoppas ni förstår vad jag menar) Jag ska jobba väldigt mycket i Augusti men ska njuta allt jag kan på mina ”lediga” dagar :) Alla är typ redan uppbokade med äventyr redan! ;) Jag vet en tjej som kommer vara sliten till hösten ;)

3 svar på ”Jag har fullt upp med att njuta av livet! :)

  1. Åh jag är grymt avundsjuk på dig som får vara på alla roliga grejer och leka raggarbrud ;) hihi. Njut massor från mig nu i veckan :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *