Jag har vandrat genom hela Ystad.

Jag har vandrat genom hela Ystad.

Jennifer gav mig en jättefin sminkning hemma hos henne och sedan drog jag, Anders & Joakim iväg för att leta fotolocation. Idag har jag verkligen vandrat igenom hela Ystad i högklackat. Och det roliga är att hela Ystad verkar bestå av kullersten? Jag förstår om tjejerna som bor i Ystad skippar heels ;) Eftersom ingen av oss hittade speciellt bra i Ystad så gick vi jäkligt mkt! ;) Bilden ovan här och de nedanför har Anders tagit och det är från första ombytet! :) Vi var även på ett till ställe och fotade och efter det vare jag rejält frusen och hungrig! Eftersom jag inte direkt var ensam om att hålla på att svälta ihjäl så drog vi på Sibylla! ;) Fy fan jag tror aldrig hamburgare har varit så jäkla gott!

Efter att jag varit ute och gått i mina heels och haft konstant gåshud så slängde vi ner mig i ett badkar istället ;) Joakim & Jennifer nappade som tur var på en liten udda idé och av det jag såg i kameran så såg det superbra ut :D

Det känns som en lyckad fotodag och imorgon är det nog dags igen! ;)

Nu är det läggdags här! Natti Natti allihopa :)

28 svar på ”Jag har vandrat genom hela Ystad.

 1. wow, vad häftigt. Bilderna blev nog skit bra (som alltid dvs.). Synd bara att jag inte bor i Ystad… annars hade jag nog kommit och bett om en autograf. Uhm, om jag hade hittar er dvs.

  Ha en fin måndag ´´

 2. oooh läckert! lite som wild roses med kylie minoque & han vad fan heter han nu….. banka huvudet mot en vägg

  nääää kommer inte på vad han heter :(

  men ialf den videon :D fast i badkar tihihi

 3. Det e lite brottsplats över den sista bilden. Ser nästan ut som rättsläkaren är där o plåtar innan dom får röra nåt =D Jag kollar nog för mycket på polisserier =P Men bilderna blir säkert bra. Cool idé iaf.

 4. åh, vilka häftiga miljöer du blev fotad i! kommer bli riktigt snyggt det där!

  mm… kullersten är inte skönt med heels… tur att vi bara har en kullerstensgata här i stan ;)

  ha de fint!

 5. Haha, vad roligt att du åkte till "min" sommarstad Ystad o fotade… Vi tog lite kort precis vid de stället du plåtade på senast i somras… :)

 6. Jag tror att badbilderna kommer att bli grymt snygga!!! Tänker på Nick? och Kylie med deras låt "wild roses" när jag ser den sista BTS bilden. Den första bilden fick jag gåshud av. Det var precis där jag och Mr U tog våra bröllopsbilder. Då var alla rosor utslagna och det var riktigt vackert. Vill tillbaka till mitt Ystad!

 7. Jag tror att badbilderna kommer att bli grymt snygga!!! Tänker på Nick? och Kylie med deras låt "wild roses" när jag ser den sista BTS bilden. Den första bilden fick jag gåshud av. Det var precis där jag och Mr U tog våra bröllopsbilder. Då var alla rosor utslagna och det var riktigt vackert. Vill tillbaka till mitt Ystad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *