Jag har varit i Bath med Daisy Beauty! (del 1 av 2)

Jag har varit i Bath med Daisy Beauty! (del 1 av 2)

Jag har varit i Bath med Daisy Beauty!

I torsdags flög jag till London & sedan buss vidare till Bath med ett härligt gäng! ♥ Här kommer lite bilder från Torsdagen & Fredagen så ni får se vad vi höll på med :) Vi hade #daisybeautybath under resans gång så vill ni se mer bilder så kolla på den på instagram :)

Alla som skulle med till Bath möttes upp på Arlanda flygplats. Jag hittade denna bilden på mig, Camilla, Therese & Elin i Kickis Blogg. Åh vad roligt det var att träffa alla igen ♥ Eftersom jag mått si och så senaste 2 åren & haft ett måndag-fredag jobb så har jag knappt varit på skönhetsevent på senare tid så den här resan var så välbehövlig och efterlängtad!

Vi bodde på Apex City of Bath Hotel.

 

Alltså vilket rum & sängarna var så sköna! Jag fick dela rum med Ida dessutom ♥ Badankan var en söt liten detalj och den fick man ta med sig hem, så det gjorde jag! :) När vi äntligen kom fram till hotellet på Torsdagskvällen så åt vi buffé och stupade sen i säng! Det tar på krafterna att resa.

Fredagförmiddag: Thermae Spa

Vi började med en rundtur på Thermae Spa och i den delen som kallas The Cross. Här badade vi aldrig utan vi höll oss i byggnaden bredvid.

Ingången till Thermae Spa som jag fotade efter att vi varit där. Ser ni kön? Det här är ett populärt ställe!

Thermae Spa består av 3 våningar & högst upp så finns det en utomhuspool med vacker utsikt! Självklart småregnade det lite när vi var där ;) Fina Elin i poolen ♥ Det är fotoförbud men eftersom vi gick en rundtur innan dom öppnade så frågade vi om vi fick ta bilder på oss själva i poolen om vi var superduper snabba innan alla andra gäster fick komma in. Det gick som tur var bra! Superskönt i vattnet och jag misstänker att det är helt underbart att vara där uppe strax innan stängning på kvällskvisten när det börjar bli lite mörkt.

Fick en bild på mig i poolen från Emma, tack så mycket ♥♥

På en annan våning finns Wellness Suite med ångbastu, relaxrum, duschrum (översta bilden), isrum & ett infra rött rum (nedersta bilden). Det infra röda rummet var mitt favoritrum! Här skulle man sitta minst 10 minuter för att det ska ge effekt. Jag satt lite mer än det. Det infraröda ljusvågorna ska vara lugnande & gå in i musklerna och lederna. Något som var spännande var att efter ett tag så syntes blodådrorna jättemycket?! Jag vet inte riktigt varför? Det var en riktigt skön bastu i alla fall. Man blev varm men kunde andas ;)

Den här poolen trodde alla (typish) var en vanlig pool & trodde skulle vara supertråkig men vi provade ändå. Så visar det sig att det går en slinga med undervattenströmmar i vattnet så det var bara att ta en flytgrej och flyta med. Sååå mysigt!

Vad gillade jag med detta spa? : Alla tre våningarna var roliga att utforska & jag tror att det här spat är lite billigare mot vad man är van vid. Jag är inte van vid spa bör jag påpeka, haha, men det här spat ska vara något som alla ska ha råd att gå på! Priserna ser ni här. Sen är det ju lite coolt att det är naturligt källvatten från varma källor. Åker ni hit så måste ni prova på poolen på taket, infraröda rummet & poolen längst ner och bara följa med i vattnet.

Vad gillade jag inte? : Alltså vart var dom enskilda duscharna? Jag tror inte det fanns några. Så man kunde inte duscha av sig utan baddräkten vilket gjorde att jag kände mig inte helt ren när jag skulle byta om.

Annars då? Ja män & kvinnor har samma omklädningsrum vilket fungerade jättebra eftersom man bara gick in i ett litet bås när man skulle byta om. Det kryllade av skåp och gångar så jag som inte är van med detta var dock väldigt förvirrad & gick vilse hela tiden och fick ropa efter dom jag hängde med, haha!

Trerätterslunch på Acorn.

Dålig bild på min efterrätt – rabarber ♥

Efter att vi varit på Spa och Primark så var vi flera som höll på att dö av svält. Ida ville besöka den veganska restaurangen Acorn & jag var inte sen att haka på. Ida har tagit jättefina bilder på maten i detta inlägget ♥ Jag älskade förrätten som var en palsternacks- och hasselnötssoppa. Rekommenderar verkligen den & Acorn som restaurang i sig.

Fredagseftermiddagen/kvällen

Kicki presenterade Daisy Beauty & gick igenom lite myter i skönhetsvärlden, bland annat den omtalade ni ser på bilden ovan. Nej, kroppen äter inte det du smörjer dig med. Punkt.

Reserol var på plats & berättade om sina produkter som redan finns: filmerna med reservatrol & deras serum. Samt om två nyheter som vi fick prover på direkt från fabriken: nattmask & arkmask. Ska självklart testa dessa & återkomma. Jag testade serumet redan på lördagskvällen & det kändes på riktigt helt fantastiskt! Ska användas som en kur men redan efter en flaska så kändes huden fantastiskt bra så jag är galet pepp! Jag håller på att testa filmerna men jag har så svårt att komma ihåg att ta dom 3 ggr om dagen. Jag tog iaf precis en omgång i alla fall tack vare att jag skrev om dom nu ;)

Avslutade med middag på hotellet

Mobilbild på mig, Ida & Elin från Elins mobil ♥

Vi avslutade dagen med en trerättersmiddag i hotellets restaurang. Jag hade så trevligt men när andra gick vidare så gick jag & la mig för jösses så trött jag var! Fotade tyvärr inget under middagen men tog en selfie efteråt ;)

Händelserik & fantastisk dag! ♥ Jag ska sätta mig & skriva om lördagen i ett eget inlägg redan nu så snart kommer förhoppningsvis nästa del!

Ett svar på ”Jag har varit i Bath med Daisy Beauty! (del 1 av 2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *