Jag har varit i Bath med Daisy Beauty! (Del 2 av 2)

Jag har varit i Bath med Daisy Beauty! (Del 2 av 2)

Jag har varit i Bath med Daisy Beauty!

Vill ni läsa den första delen så hittar ni den här :) Lördagen bjöd på föreläsningar, en tur på stan & en underbar middag samt en utgång som jag har noll bilder ifrån! Tyvärr..men jag hade så galet roligt ändå, utan bilder, haha! 04:40 la jag mig i sängen med sminket på (en skönhetsnörds bekännelser) i hopp om att jag skulle kunna ha samma makeup dagen efter, det hade jag. Haha!

Vita Liberata kickade igång lördagen!

Äntligen har jag fått testa Body Blur! Jag testade den redan på kvällen under middagen och yes, den funkar så bra! Betyget? Jag hade inga strumpbyxor på mig & mina rödvita ben fick en jämnare ton med glow. Det här är en produkt som tvättas bort & är perfekt till såna som mig som blir lite lätt nervösa av brun utan sol produkter annars. Självklart pratade Vita Liberata om fler produkter än denna, men det tar vi senare.

Nutrinovate – det platta pillret kommer bli det nya!

Grabbarna bakom reserol presenterade även nutrinovate som också är platta ”piller”. Varför dessa filmer? Jo för filmen placeras i kinden eller gommen och tas upp via slemhinnan istället för att gå via magen. Jag har fått prov på den gula varianten och den ska tydligen smaka pepparmint. Medan den blåa ska smaka citron och den med koffein smakar lakrits. Jag fick testa en med koffein och när den väl finns på apoteket = vilken hit! Jag som inte dricker kaffe, come to me! Den gula som innehåller reservatrol, selen, vitamin D & Q10 hittar ni redan på apoteket!

Cool Derma #Skinfitness

Shidrokh ”Orkide” Ghawami presenterade hennes egna märke Cool Derma & det hittar ni än så länge i hennes egna webbshop här. Serien består än så länge av 3 produkter som jag kommer berätta mer om senare. Dessa produkter ska dock passa både till kroppen & till ansiktet och produkten som jag ser mest framemot att testa är: Deep Clean 2 in 1 Exfoliating Gel Cleanser där förpackningen är på hela 200ml för att den ska räcka både till kroppen och ansiktet utan att man ska behöva snåla. Alla produkterna innehåller dock väldigt mycket aktiva ingredienser så har man känslig hy vet jag inte om man ska gå all in på dessa samt att det kommer vara sjukt viktigt att komma ihåg SPF! Jag tänkte testa serien genom att använda produkterna 1 gång i veckan till att börja med eftersom det är så galet soligt ute just nu.

Gouttes de Bauté – Högteknologisk hudvård!

Gouttes de Bauté är helt nytt för mig men jag har fått med mig ett pressprov på deras Iconic Supreme som jag ser framemot att börja testa. Ansiktslyft på naturlig väg? Kan det vara möjligt? Jag ska i alla fall prova. Man laddar den med en usb sladd & sen är det bara att ”tuta och köra” några minuter om dagen. Jag misstänker att denna kommer få ingå i kvällsrutinen!

Förvirrade turister i Bath ♥

På vår egen tid under lördagen så följde jag med Therese (som sen gick till hotellet & vilade) Camilla, Angelica & Hilde på stan. Jag hade noll intresse av shopping men försökte turistfota lite medan vi gick efter gatorna. Inte det lättaste då vi hade ganska högt tempo, haha! Sista bilden är från när vi i riktig turistanda försöker använda google maps för att hitta ett matställe.

Vi hamnade tillslut på The Stable & åt pizza! Camilla hade pizza skäraren i högsta hugg ;)

Hilde & Angelica när vi väntade på maten. Det var verkligen ingenting på väggarna vid det bordet vi placerades, haha :)

Camilla & jag :) De två bilderna här ovanför har jag snott från Camillas blogg ;)

När vi skulle tillbaka till hotellet & gick åt varje håll i den rondell liknande platsen vi befann oss på & tyckte att google maps visade att vi gick fel hur vi än bar oss åt för att sen inse att vi hade gått åt rätt håll första gången. Priceless. Älskar google maps ;) Tycker såna här saker är roliga eftersom det blir sånt man kommer ihåg.

Innan middagen – poolhäng ♥

Jag, Ida (som jag snott bilden med), Sophie och Nicolina (hon hade inte hunnit ner när vi tog denna bilden) drog ner till hotellets pool och badade samt bastade lite innan det var dags att göra sig i ordning för middagen. Det var bara vi där när vi badade så det var riktigt nice!

Middagen ♥

Vackra Bath på väg till middagen ♥

Daisy Beauty Victor, Angelica, Elin & Samira innan middagen :)

Jag & Camilla ♥ Vi har träffats väldigt ofta men jag tror aldrig vi pratat så mycket som vi gjort denna resan? Det har varit så roligt att lära känna henne bättre!

Jag hade ju helt klart en för jävla rolig och snygg roomie denna resan! Bilderna ovan får ni som bevis på detta. Jag är väldigt glad att jag fick dela rum med Ida denna resan :)

Bordet bredvid det jag satt vid. Alltså Ida ♥ Haha!

Denna gången var det trerättersmiddag på Abbey Hotel & maten var riktigt god här! Det var bara förrätten dock som var någorlunda ”instagram vänlig” ;) hahaha! Några vinglas senare & en avslutad middag så var vi ett gäng som gick vidare och festade samt dansade in på småtimmarna. Jag hade så roligt! ♥ Jag var inte ens speciellt trött dagen efter trots att jag la mig på morgonkvisten och gick upp igen 07:30-8 där någonstans.

Alltså jag har så roligt jämt och ständigt med alla beautybloggers, influencers, youtubers & allt vad det heter numera ♥ Jag känner mig glad i själen efter den här resan & jag har verkligen lärt känna många lite mer på djupet denna resan, så roligt!

Jag är väldigt glad att jag har fått uppleva Bath & önskar faktiskt att jag hade haft mer tid till att leka turist eller kanske varit modig nog att turista lite på egen hand istället för att springa i butiker. Jag upplever heller än shoppar nämligen så det känns som jag missat mycket av själva staden men jag har haft riktigt riktigt roligt! :D

Tack Daisy Beauty, Kicki, Sam, Victor, alla som jag fått äran att umgås med & lära känna ytterligare denna helgen. Jag är så glad att jag fick följa och jag hoppas vi ses snart igen ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *