Jag längtar! :)

Jag längtar! :)

Har blivit inringd på jobb nu på morgonkvisten men har passat på att jobba lite med bloggfesten också, det är så grymt roligt! :) Jätteroligt att hjälpa Sanna med detta och jag trivs som fisken i vattnet med alla planerna :) Jag känner på mig att vi kommer få en rolig utekväll i Oslo! :) Imorgon får jag dessutom en stor leverans från ett svenskt företag som precis börjat få återförsäljare i Norge så det känns extra roligt att få marknadsföra dem på detta sättet :)

Nu ska jag strax kila till jobbet o efter jobbet blir det gymmet med hjärtat och ikväll ska vi hem till min pappa så vi får se hur mycket jag kommer hinna blogga mer idag :) Ha en trevlig torsdag alla sötisar <3 Tack för alla fina kommentarer när jag inte är på mitt bästa humör! Ni är för underbara :)

8 svar på ”Jag längtar! :)

  1. Åh , Cilla det här kommer bli så bra! Har dock inte fått mail än men jag ringer honom snart om att försöka få ett möte imorgon :D

    Jo men kaffe är gott numera ;) Mums! Haha. Blir så effektiv helt plötsligt ;) hehe.

  2. Ja det får vi verkligen hoppas att det här kommer uppskattas och att de kanske kan ge lite tillbaka också. Men det visar sig!

    Låter vettigt att umgås med David och papsen ett tag också än bara häng framför datorn. Jag tror jag själv ska pallra mig till gymmet, första gången denna vecka. Har inte haft lust innan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *