Torsdagscraving: Ansiktsmask från Mario Badescu.

Torsdagscraving: Ansiktsmask från Mario Badescu.

Mario Badescu Special Mask for Oily Skin. Denna ansiktsmask är mycket effektiv att minimera överskottssebum (olja). Den ser till att rena din hud, minimera och rengöra dina porer. Ansiktsmasken är baserad på Kaolin-lera, Calamine och Seamollient. Perfekt för dig med fet hud och/eller lider av pormaskar.

  • För kombination, fet eller känslig hud.

Mario Badescu, Azulene Calming Mask. Azulene Calming Mask från Mario Badescu hjälper omedelbart till att lugna och återfukta irriterad hud, tack vare kamomill och andra vårdande botaniska ingredienser. Perfekt för problemhud i behov av fukt-påfyllning på grund utav hårda acne-behandlingar eller för känslig, lättirriterad hy som lider av rodnad och/eller Rosacea.

  • Passar alla hudtyper.

Mario Badescu Temporary Lifting Mask. En skön porsammandragande, icke-irriterande ansiktsmask som omedelbart men temporärt gör dina porer mindre samtidigt som den rengör och gör huden len. Framtagen med Egg Albumin, en traditionell, naturlig ingrediens för ansiktsmasker som minimerar porer och förbättrar strukturen. Innehåller också calamine vilket gör att denna mask är idealisk för alla hudtyper som behöver en snabb ’boost’ vid speciella tillfällen.

  • För alla hudtyper.

Klicka på respektive namn på ansiktsmaskerna så hittar ni dem. Jag är bra sugen på att klicka hem den för Oily Skin eller Temporary Lifting Mask. Den 15:e är det löning för min del så jag får ha cravings ett litet tag till.

Hur ofta lägger du en ansiktsmask?

6 svar på ”Torsdagscraving: Ansiktsmask från Mario Badescu.

  1. sv: Tack ! :D det är en reklamfilm för IQ (något med alkohol, tror jag).

    Åh, jag skulle vilja ha Mario Badescu drying lotion (tror jag den heter?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *