jag på jobbet = en papegoja.

jag på jobbet = en papegoja.

– Hej!
– Var det bra så?
– 457.50:-
– Nej vänd på kortet åt andra hållet.
– Tryck pil nedåt och sedan välj.
– Dra betalkortet.
– Dra betalkortet åt andra hållet.
– Vill du ha på summan?
– Vill du ha Kvittot?

Det här är ungefär det jag säger hela dagarna när jag jobbar. Over and over again. Jag känner mig lätt som en papegoja och i slutet av dagen så fungerar varken hjärnan eller ryggen speciellt bra ;)

Just nu känner jag mig som en överkörd gnu och jag är så otroligt glad över att jag är ledig imorgon!

26 svar på ”jag på jobbet = en papegoja.

 1. aha okay ja men då får vi testa göra det nån annangång , borde ju inte bara funka på jul :P
  Några nyheter inför juldagen då? jag har inte bestämt om jag ska ut än men lite sugen e jag iaf :P

 2. Haha ååh vad jag känner igen det där. Eller när man av bara farten säger ”och kvittot la jag i påsen” samtidigt som man ger det till kunden i handen.. Då är det dags att gå hem.

 3. Haha! Frågar som Kashaya, vart jobbar du? Jag är ju en nyfödd läsare sedan idag så vet ju inte så mycket om dig!

  SV: Ja, det var en riktigt bra lucka tycker jag. Hoppas nu bara att jag vinner, jag älskar verkligen goodiebags och blir alltid så besviken då man ser typ ”Sofis Mode” eller andra tidningars träffar då man får goodiebags och man måste vara 18 år för att komma :]

 4. Haha låter som mig på jobbet: ”Nej du får dra kortet, chipfunktionen fungerar inte. Nej, magnetremsan nedåt och inåt. Konto är pil upp till vänster. ”

  Fast ”vill du ha kvittot” är en mening jag inte gillar att höra! Det är självklart att kunden (inkl mig själv när jag är o handlar) ska ha ett kvitto i mina öron, vill man inte ha det säger man själv att ”du kan kasta kvittot”.

 5. Jag har tänkt på de där.. Måste bli irriterande efter ett tag att de e så många,som ändå måste handlat där innan, att ändå inte fatta hur man gör och så.. Hua jag hade dött.. Lovar att jag ska förstå automatiskt nästa gång jag möter dej i kassan:P

 6. – Hej hej.
  – En lunch?
  – Det blir 80 kronor.
  – Ja, vi tar kort.
  – Såååå, då får du kråka på där.
  – Kvittot?
  – Tack så mycket!

  Ja, det där med upprepande känner jag igen. Haha.

  Ja, fick från Frozza idag, men har inte hunnit testa det. :) Trodde i min enfald att det skulle vara två smycken, till ett helt par skor. Men jag hade troligtvis inte läst ordentligt, haha. :)

 7. Hahah jag känner igen mig så väl från min tid på MAX. trodde ett tag jag skulle bli psykiskt störd.

  typ på varje kund
  -Vill du ha plusmeny eller en dipsås

 8. Huvudsaken är att du är trevlig när du känner dig som en papegoja. Hatar sånna som sitter i kassan som är så sura så man nästan vill springa därifrån. Jag hamnade hos en sån idag… FAN FAN FAN att jag tappade julstämningen pga av HENNE!!!! Dumma dumma dumma tjej!

 9. *ASG* Känner igen detta allt för väl då jag nästan hela mitt liv jobbat inom olika serviceyrken! It sucks! Är folk tröga eller?! LÄS liksom!!! )

 10. Haha känner igen det där, har också jobbat i butiken en gång i tiden (oj vad gammal jag lät nu….) Hoppas du får en trevlig jul&nyår!!!

 11. Jag har också suttit i kassan. Ibland blir man lixom lite trött på det hela… Men som tur är så finns det stunder då man blir riktigt glad och det är bara roliga folk som handlar. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *