jag reser alltid såhär..

jag reser alltid såhär..

kul för anders att jag ska komma och hälsa på. jättekul för honom verkligen. han kommer nog ångra sig när alla mina saker tagit över hans lägenhet. men med tanke på att jag inte vet hur länge jag blir borta så har jag ju ändå ganska lite saker med mig *harkel* det som är roligast av allt är ju att det här är inte riktigt allt…;) det är bäst jag bär ut allt i bilen nu och börjar bege mig söderut innan anders hinner skicka ett mess där det står ”neeeeeej kom inte hit!!”. men jag skyller att på att två av väskorna är ju faktiskt mina jobbväskor..så det så!

sen är det ju inte för intet som jag brukar kallas för virvelvind när jag är någonstans!

fan nu kom jag på två saker till jag kanske borde ta med mig…;) bäst jag åker innan jag kommer på något mer va?! nu bär det alltså av mot göteborg och hur länge jag blir där har jag ingen aning om. men bor ni i göteborg och vill underhålla mig någon dag så skriv en kommentar! ;)

19 svar på ”jag reser alltid såhär..

  1. Hahahaha du o din packning! Och ja, du är verkligen en mästare på att sprida ut dig som en virvelvind dessutom ;) Haha sötnöt! Och du vet att du alltid är välkommen att hälsa på här när du vill. PUSS

  2. svar: ja smink är alltid kul :D och extra kul för allt märkes smink (typ isadora) jag hade innan var mascara och foundation :P

  3. Det var väl inte så mycket. ;) Det är bättre att ha med sig för mycket än att upptäcka att du saknar något, men det kanske händer ändå? :)

    Och som du vet så bor jag i Göteborg och underhåller dig gärna :)

    Vi syns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *