jag tycker det här är jätteintressant!

jag tycker det här är jätteintressant!

kommer ni ihåg mina drömmar jag berättade om i ett tidigare inlägg? jag blev tipsad om drömbloggen och visade drömbloggen mitt inlägg med drömmarna. vips så fick jag en kommentar om att mina drömmar var tydda! :) hur kul som helst. så här har drömbloggen tytt mina drömmar jag hade.

Dröm 1. i min dröm i natt så har jag flera gånger tagit mig själv på huvudet och då har hela min hårbotten blödde och det har runnit blod nedför mitt ansikte. jag var riktigt rädd i drömmen men fick aldrig någon förklaring till varför jag blödde. jag hade inte gjort illa mig eller liknande.

Så här blev den tydd –

Dröm 1
Har du gjort dig illa på riktigt nyligen? Där du blödde mycket? Det kan i så fall vara en typ av flashback. Eller har du blivit sårad ”inuti”? Sårade känslor skulle jag kunna tänka mig kan ha lite med det att göra, fast det speglar tillbaka som ”bildligt”.

Att drömma att man blöder/ser blod betyder att dina vänner inte är att lita på i nuläget. Blod betyder, i drömmar, förlust. Du riskerar att din hjärtevän lämnar dig.

Min kommentar – Jag har ju inte gjort illa mig nyligen. Men jag blev väl väldigt sårad när S gjorde slut med mig. Som tur är så har jag ju ingen ”hjärtevän” som kan lämna mig då han redan gjort det ;) haha. Det där med vänner låter dock inte så bra :P några av er kan jag nog lite på iaf, i hope ;) haha.

Inlägget kommer bli jäääääättelångt om jag ska ta med de andra två drömmarna men kortfattat hur de andra två drömmarna blev tydda – jag ska resa eller få nya omgivningar (vilket stämmer), någon i min närhet vill mig illa och riktar falska anklagelser mot mig (i hope not?!), svikna förhoppningar, framgångar, goda nyheter, välstånd och stor lycka senare i livet (ja tack! ;P)

vill ni läsa själva hur mina drömmar blev tydda eller kanske få en egen dröm tydd så kila in HÄR :)

6 svar på ”jag tycker det här är jätteintressant!

 1. Äh, det är enklare att utgå ifrån att alla drömmar bottnar i sexuell frustration. :p Eller något…!

  Jag lyckades bjuda 150 pers på en och samma gång, men minst 10 pers har jag inte på min vännerlista, men ligger ändå så inbjudna av mig. Facebook jävlas med mig… O_o Nu skall jag och lillkissen ut på promenix!

 2. Hmm..drömmar är ju sitt undermedvetna som talar eller ibland ”svar på frågor man inte vågar ställa”.
  Så det kan ju stämma det där. :)
  Intressant iaf!

 3. ååh, vad roligt… du ser, alla möjliga hittar till bloggar =)

  Sv: Man har svårt att se det själv..
  Snart mua-utbildningen.. Lite avis på dig =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *