snart börjar jag!

snart börjar jag!

fotograf: anders albihn, mua: maria g. modell: jag.

snart är det tisdag. snart börjar jag med andra ord makeuputbildningen :) jag ser så sjukt mycket framemot detta så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! snart är det inte jag som kommer bli sminkad av andra längre utan jag kommer få sminka modeller istället :D

jag ser faktiskt framemot att få spendera veckorna i borlänge :) nya omgivningar, mer saker att göra, nya vänner och jag kommer lära mig massvis om smink! ;) jag är otroligt glad över att jag lyckades hitta igen lovisa som också ska gå utbildningen :) känns otroligt skönt att ha pratat med någon innan :)

jag är jättenervös men längtar som en idiot! :) så behöver ni en mua så vet ni vem ni ska vända er till framöver….nämligen MIG! ;)

32 svar på ”snart börjar jag!

 1. Tack för länken :) Och jag är jätteglad att jag har dig att snacka med också. Det har varit skönt att få prata av sig med någon. Och att känna igen någon när vi står där på tisdag morgon! :D

 2. Lycka till! Du får ta mkt bilder för detta ska bli jätteintressant att följa :) Du får jättegärna maila mig om du undrar om nåt eller så..jag kan vara ganska fåordig i offentlig blogg om en del saker, som du säkert märkt ;)

 3. Det ska bli sjukt roligt och följa dig o din utbildning..Då kanske man kan lära sig själv lite av dig av det du skriver i bloggen:)Det kommer gå alldeles utmärkt..:)Hoppas du har haft en underbar påsk…

 4. synd att du inte bor närmare eskilstuna då – en mua kan alltid komma bra till hands ;) Vore kul att få testa på en riktig riktig fotosession med mua/stylist och massa annat skoj. Ser så himla skoj ut när man ser på andra behind the scenes bilder :)

 5. Det ska bli roligt att följa dig i din utbildning, kan tänka mig att det blir en massa bilder på olika sminkningar som du kommer att lära dig. Kul också att du verkligen bestämt dig nu – det måste vara superskönt att veta att du ska börja och spännande!! Lycka till, jag tror att det kommer att gå utmärkt. Plus att du vet ju hur det är att vara den som blir sminkad också, så du kommer nog bli superbra som makeupartist! :)

 6. Då är vi i samma sits.. jag är oxå SUPER nervös för skolan som börjar på Tisdag.. men jag ska ju vara i stockholm och utbilda mig till nagel terapeft.. =)

 7. gud vad roligt! grattis eller vad säger man liksom :)
  vilken skola ska du gå då? vad jag vet så är det bara makeupstudion som är i borlänge, eller?
  den skolan gick ju jag isf så den rekommenderar jag (fast i sthlm)!

 8. Ja, du vet ju vem jag redan frågar om alla tips.. :) Du kommer efter utbildningen vara mitt absoluta förstahandsval när jag undrar något..

  Och JA, jag ÄR nyfiken! :D

 9. Ja det är bra. När George Clooney bjuder mig på oscarsgalan hör jag av mig.
  Förståeligt att du är nervös, det är man ju jämnt inför nya saker man det kommer gå över fort.

  Kram

 10. fin bild make up är roligt :)
  jag undrar om du har ställt upp som värdinna för STCC evangemang?(motorsport). Hur som helst har jag blivit tillfrågad så skulle gärna vilja veta lite mer. ha de bra!=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *