jag vet redan hur jag ska se ut.

jag vet redan hur jag ska se ut.

17 Oktober blir det fest. Jag vet redan hur jag ska se ut (slipper shoppinghysteri denna gången) och sovplats är fixat – tack bästaste Tess :) Denna gången hoppas jag dock att lokalen har mer sittplatser så jag inte får ont i fötterna redan under prisutdelningen…jag vill ju faktiskt orka gå på efterfesten också ;)

Jag har en grymt rolig höst framför mig. Jag ska bara peta in lite jobb så att jag har råd att äta mat också ;)

15 svar på ”jag vet redan hur jag ska se ut.

 1. -2,5kg på en vecka :) Fast jag borde ju tatt midjemåttet, det är ju det som är mest intressant.

  Så lite kolhydrater som möjligt, mer fett. Försöker äta så strikt jag kan. Mkt kött/köttfärs/bacon, ägg, feta såser, smör, majonäs & sallad blir det. Försöker lära mig att inte bälja i mig produkter med för mkt tillsatser o jox nu också. En hel vetenskap att titta på innehållsförteckningen ;)

  kostdoktorn.se är en bra sida och sen har Kenzie skapat en ny blogg hon ska börja med: kenzieslchf.blogg.se

 2. Sv: Okej men det låter ju superkul!:) Alltid kul o träffa sin bästa vän, själv har jag inte träffat min bästa vän nu på över ett år! Hon åkte iväg förra året till Ecuador i 10mån, sen åkte hon till norge hem till sin syster och sommarjobbade. Hon har precis kommit hem och börjat skolan igen, har massa där samtidigt som hon jobbar 2helger i norge och sen lite vissa vardagar jobbar hon med i Gbg. Och hennes träningar då som extra på allt.. Så hon har då inte mkt tid över! Men skulle kanske ses i veckan:) Ska i såfall bli så kul!:)

 3. Åh, jag är också bjuden, men kommer nog inte att kunna gå… :(

  Min video är hemsk! Jag har aldrig gjort någon video förr, så jag visste inte vad jag skulle göra, klippa och så. Plus att jag har bara min lilla kompaktkamera…. jaja, den får duga nu :P

 4. varför kan dom inte ha ett pris för sötaste bloggen så jag oxå kan bli nominerad för nått och kanske kamma hem en vinst! hihi eller bli bjuden i alla fall! :P

 5. Ja jäklar vad din höst börjar se bra ut! Det förtjänar du :)
  Vad bra att du hittat sovplats, här kommer att vara megarörigt då nämligen haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *