Jag vill ha er bilder NU! :)

Jag vill ha er bilder NU! :)

Har du en bild på dina naglar med Graffiti Nails? Har du bloggat om Graffiti nails tidigare? Ge mig länken till inlägget bland kommentarerna eller maila mig din bild på Wysteriia@hotmail.com så är du med i utlottningen av 50 Isadora nagelkit! :) Ni kan läsa mer om det här. Kom igen nu! Vet att hur många som helst har Graffiti nails hemma!! ;)

11 svar på ”Jag vill ha er bilder NU! :)

 1. Mitt torkade typ ihop på en gång. Så kan tyvärr inte skicka någon bild till dig. Tänker inte köpa ett nytt heller. ;P Blev besviken för att det bara var typ en klump på penseln. :(

 2. Påminner lite om schackbrädet på Julafton.. ;)

  Och jag har inte hunnit testa epilatorn än, förutom en snutt på armen. Blev en snygg fläck där.. Haha. Ska raka mig först och sen tar jag stubben, det är för långt nu :D

 3. Hej
  Jag tycker Kettlebell är suvveränt! Får verkligen träningsvärk av det speciellt runt lår och mage. Och då har jag inte ens vågat gå på tyngre vikter än.
  Då kör jag ju ändå samma rörelser med Body pump två gånger i veckan. Men kettlebellen aktiverar dom mindre musklerna på ett annat sätt än body pump som tar dom stora.
  Men som med all träning ger variation mest resultat :)
  Jag har ju fördelen att ha två superbra karlar som kan massor om träning att fråga och som peppar.
  Själv kör jag just nu body pump, kettlebell, X-fit tabata (när jag orkar), Body balance (lite slarvig där med) och så har jag börjat cykla. Det enda jag är hård med är body pumpen. Resten varierar jag med. Och det ger resultat :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *