Jag vill..

Jag vill..

Jag vill plåta bilder mer i den här stilen. Jag har väldigt få bilder i min portfolio som går åt det alternativa / goth hållet. Jag förstår inte riktigt varför eftersom såna bilder tilltalar mig väldigt mycket. Jag älskar alternativa/goth, high fashion och allmänt skruvade bildidéer. Udda bilder is the shit.

Jag brukar ofta sitta och titta på Nocturnal Models för inspiration.

Det är fan dags att ta tag i modellandet och börja planera in lite sessioner känner jag…*plåtningssugen*

Fotograf: Underbara Tobias Fischer
Modell: Jag

26 svar på ”Jag vill..

 1. Jag kan ju alltid dra en vals för honom.

  Att han är tvungen att komma hit för… hmm ja hur fasen lockar man hem någon på ett bra sätt.

  Kan ju inte direkt säga att jag skadat mig och oooh aj aj, och när han kommer står jag där som världens lyckligaste :P

 2. Haha, nej på Måndag skulle han komma igen ;)

  Jag får säga att vår ananas håller på att ruttna så kanske han kommer tillbaka och äter upp den med mig, eller så köper han en ny och kommer på måndag. Jag ska nog försöka köra den här.."äääälskling, du är så söt och trevlig och helt underbar, de vet du va.. MEN KOMMER DU INTE HEM INOM 3TIMMAR SÅ LOVAR JAG DIG ATT DU FÅR LIGGA PÅ SOFFAN I 2 VECKOR. " :D

 3. Förhoppningsvis, men dom gånger jag bett honom sova på soffan har jag väckt honom efter en stund med stora hundvalps ögon och typ "snälla snälla snälla snälla kom tillbaka till sängen, annars bär jag dig…och då tappar jag dig…och då får du ont.. snälla snälla snälla" ;D

  Jag lider nog mer än honom haha ^^

 4. Nej, nej, men det var ju där maken bodde när vi träffades!

  Läcker bild btw!

  Om du någonsin åker till Tokyo ska du besöka Harajuku på söndagarna, där får du ditt lystmäte när det gäller Goth kan jag lova!

 5. Vi var till Japan för några år sedan och vi skulle alla åka tillbaka om tillfället gavs. Tyvärr så gick min förkärlek för japansk mat över där, det var inte så tillrättalagt som det som serveras i väst.

 6. Hej! Nä förstår om du inte vill trängas där, man vill ju kunn vandra lite fritt å sitta ute när det är sommar!! Men det får bli en annan gång kanske? Vi har vart på bio, ätit tacos å ska se på film nu med, men jag är asatrött så jag hinner somna innan filmen satt igång tror jag, haha!!! Ha det så gott! Förreten det va en skitsnygg bild på dig!!!

 7. Nä jag ska vara vaken lite..det är A man Apart med älsklingen Vin Diesel…då kan man väl inte somna, hehe!!!Sussa gott su sen med!!

  kram

 8. Mamma är hemma nu ialafall så hon kommer nog mata sönder mig en aning, hoppas allt löser sig. Hon tror att det är stressrelaterat, o sen att jag jobbar på krogen under natten, o har vänt på dygnet.

 9. älskar dina sk goth bilder. Du passar verkligen som modell med det temat. Hoppas du får möjlighet göra fler sådana fotojobb, för dig själv och för alla som gillar beskåda bilderna.

  180 säng ensam, så underbart =) Ibland finns det inget bättre än att sova i en stor säng helt själv.

 10. Ja- vilken härlig idé. Blir ju extremt lägligt nu i höst också. Har läst att goth-stilen ska bli vardaglig för fashionister ;)

 11. god förmiddag,

  Jag anmäler mig som mua till din gothtema… jag saknar själv sådana bilder i min portfolio….

  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *