The Urbz.

The Urbz.

Har suttit och spelat The Urbz Sims och pratat med Anders i telefon någon timme. Vilken crazy lördagskväll jag har va? ;) Well, jag valde med andra ord att inte åka till Mora och bli blöt i regnet ;) Kände mig inte så partysugen så det var nog lika bra ärligt talat :) Ser framemot nästa helg istället..då ska jag nog ut på party både fredag och lördag ;) Så jag tar igen det då..haha :)

Är det fler som är hemma och har en riktig slöis lördag?! ;)

17 svar på ”The Urbz.

 1. Jag är också en av dem som bara slappar hemma. Nåja, hos mina föräldrar. Orkar inte dra in till stan och festa. Har ont i ryggen med :/

  Sprang på Erik på krogen förresten :P HAn hade tydligen sett att jag hade skrivit i bloggen haha.

  Jaa, 1408.. den är nog lite knepig. Men kollade inte klart på den av nån anledning harkel

 2. Ja! Det tycker jag absolut att du ska göra :)

  Är så ivrig att lägga upp den :) men ja måste planera lite hur jag ska göra för att lägga upp den först hehe :) Men jag har smygit runt och kikat lite på bla. dina tävlingar och hämtat lite inspiration hehe ;)

 3. De borde nog vara slut då. Just nu e d verkligen bara en massa junk kvar. Vill ha nytt o fräsht.O jepp här har du en till som e hemma en lördagkväll..men de e chill. Rätt skönt =)

 4. Mjo vi dejtade förrut men inte nu :P Han har ju nån annan på g hehe. Och jag vill intea ha nån nu heller. Inte nu när jag ska dra :D Vill vara fri som en fågel =) hihi.

 5. Efter en rätt full dag så har jag efter en biosväng hamnat hemma i soffan och har verkligen intagit den perfekta mysmongo ställningen.. Förutom i pauserna då jag hamnar här.. Trevlig kväll!

 6. Jaså? Det har du inte sagt nånting om ;D

  Nä klart det inte är nån ide att dejta nån om man ändå ska dra. Så känner jag iaf. Men kan fan sätta en femma på att jag kommer träffa nån för det. Det hände sist jag flyttade ;(

  Men du vet att du ska flytta nu eller?

 7. hahaha ja det e sant:)har du börjat din sem nu??Eller skulle du jobba nån dag till??Jag har en vecka till:)då har jag haft mina 5 veckor..Tiden går så snabbt:(

 8. Inte är du liten heller…;)

  "Att våga, är att förlora fotfästet en smula

  Att inte våga, är att förlora sig själv"

  Detta skrev en vän till mig (citatet är Kirkegaards) när jag flyttade till Chicago.

 9. jag har en slöis lördag. och skönt är det! :) man behöver inte dra t varje helg tycker jag allt. urbz sims? vad är det? =P

 10. Jo jag är hemma och har tråkigt denna lördag, har hållt på och formaterat och ominstallerat hela min dator i flera timmar, inte direkt en rolig lördagssyssla..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *