jäkligt dåligt slut på helgen.

jäkligt dåligt slut på helgen.

igår runt klockan 4 på morgonen så hade jag inte rört en min om taxichaffisen hade kört av vägen och blivit sittandes i kylan några timmar. så jäkla less var jag efter min söndagskväll.

Direkt efter jobbet igår, klockan 19, så gick jag till tågstationen då jag skulle med ett tåg från nyköping kl 19.42 mot Norrköping för att där byta tåg till Katrineholm och sedan byta där till ett tåg mot Göteborg. Självklart var tåget försenat ungefär 20 minuter till Nyköping och väl i Nyköping blev tåget ståendes i 20 minuter till! Med 20 minuter kvar tills tåget mot Katrineholm gick så förstod jag ju såklart att jag kommer missa mina tåg! Personalen ombord på tåget sa ”det är nog kört”. Kul att höra!

Väl i Norrköping så hjälpte iaf en man oss med att skaffa fram taxi då vi var två som skulle till Göteborg och en till Karlsborg och en till Skövde! Vi stod i kylan och väntade o väntade tills Taxin äntligen kom! (vid den tiden kände jag inte mina tår längre alltså) Resan gick alltså Karlsborg, Skövde och sedan Göteborg. Jag satt och frös hela resan, blev åksjuk och ville bara komma hem till Anders lägenhet! Vi släppte av ena killen i Karlsborg o sedan Skövde och sedan en tjej vid Scandic i Göteborg.

Det jag blev riktigt irriterad över (tänk på att jag inte ätit på X antal timmar, var övertrött, frusit i cirka 6 timmar och bara ville lägga mig i en varm säng) var att taxichaffisen bara ville lämna av mig mitt i stan! Det var inte hans uppgift att köra hem mig. Klockan var 3.45, jag frös, jag hittar inte i stan, spårvagnarna går inte speciellt ofta vid den tiden. MEN de båda killarna som gick av i Karlsborg och Skövde skjutsade han dit dem skulle?!?! WTF!? Men mig ville han lämna mitt i Göteborg helt ensam mitt i natten? Jag sa till honom att jag inte hittar och att spårvagnarna inte direkt går ofta. Jag förklarade för honom att han kommer lätt upp på vägen hemåt från dit jag ska och att det bara låg några minuter bort men ändå så kändes det som han slängde av mig i farten! HAN BAD MIG RINGA EN TAXI!! JA MEN HALLÅ?! SATT JAG INTE I EN?! Jag hade väl för fan gärna betalat för resan bara jag sluppit gå i 10cm snö mitt i natten med min packning och knappt vet vart fan jag ska gå! Jag var så frustrerad, trött och ledsen att jag fan började gråta för att sen övergå till att bli skitförbannad!!

Dåligt jävla slut på min kväll. Fy så ledsen jag var när jag kom hem till anders! :(

13 svar på ”jäkligt dåligt slut på helgen.

 1. Stackare lät inte skoj.
  Svinkallt, utan mat och på råga på allt i en ny stad det gör ju allt värre.
  Hoppas du känner dig lite gladare i dag.
  Stor kram Girly

 2. Du får repa lite mod å ringa sj eller vem som har ansvaret för så där kan dom ju inte göra. Kram

 3. Fy fan vilken idiot till chaufför! Jag hade nog på rent jävelskap vägrat gå ur bilen tills han kört mig ända hem.
  Låter som en jävla mardrömsresa…

 4. Fy fan vad elakt av honom, åååh blir så irretarad när de ska vara så dryga, förstår liksom att de vill hem med men.. Har de ett jobb så ska de slutföra de med. >.<
  Men hoppas allt är bra nu. (:

  Och ja det är skiit snyggt med sådna halsband. (:

 5. Men vilken jävla idiot! Hur kan han ens tänka tanken att släppa en tjej ensam mitt i stan kvart i fyra på morgonen?
  Jobbig resa och jag antar att det var rätt så skönt att komma hem till Anders till slut…
  kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *