koma patient.

koma patient.

idag har jag jobbat konstant i 11 timmar nästan med cirka 5 minuters matpaus. Jag har stått upp hela dagen och sminkat, sminkat, sminkat och sminkat! ;) Det har verkligen varit full rulle och trots att jag jobbat så många timmar så har tiden gått supersnabbt verkligen! :) Efter jobbet blev det en sallad och mys i loungen på hotellet där det bjöds på champange eftersom företaget firade 1 år idag OCH eftersom dem gjort säljrekord! ;) Säljarna sa att eftersom sminket var så otroligt bra idag så sålde bilderna sig själva. vi sög åt oss som svampar! ;) Känns verkligen jätteroligt att det går så bra för dem första helgen jag jobbar :) Vi har varit ett bra team med makeupartister tydligen ;)

De där 11 timmarna på stående fot och sedan champange på det har gjort mig riiiiktigt trött! Kommer sova jäkligt gott i natt ;) HAHA. Imorgon är det jobb cirka 10 timmar som gäller för min del innan det blir några timmar på tåg till Göteborg :) Jag hoppas faktiskt jag får jobba någon mer helg trots att det är väldigt påfrestande att jobba så intensivt (jag trivs iofs väldigt bra så) men det är ett skönt gäng så efter jobbet har vi väldigt roligt :)

Nej jag är verkligen koma patient nu så jag måste verkligen försöka sova lite! Ska nog somna till ljudet av tvn (älskar att sova med ljud på) då de andra brudarna jag delar rum med fortfarande inte är hemma..hujedamig! Idag är det jag som är tanten på detta rummet iaf ;) hihi.

Sorry att det enbart blev en massa text men min mamma har säkert orkat läsa i alla fall..hahaha ;D

8 svar på ”koma patient.

  1. Ja du känner din mamma Kul att det går bra Vi har -23,8 brr
    så det blir en inne dag Synd när man är ledig Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *