Jobbar med bloggfesten – snart dags!

Jobbar med bloggfesten – snart dags!

Jag sitter i alla fall och mailar (som vanligt? ;P) och förbereder en av tävlingarna till bloggfesten! :) Måste få tag på alla som ”kanske kan komma” och be dom ge ett ja eller nej så vi inte står där med goodiebags som blev över! :P Ovan är några av kartongerna som ska få plats i min bil till Oslo, ska bli spännande! Vi får hoppas min bil håller till Oslo bara med tanke på att den stendog igår och min bror fick lov byta generator..dock satte han i en från en annan bil som den också tydligen låg på dödsbädden så det blir en nervös roadtrip denna gången! :I

Nej, dags att jobba vidare med bloggfesten!

8 svar på ”Jobbar med bloggfesten – snart dags!

 1. fan va spännande !
  hoppas vi får se sen vad ni har i påsarna sen, någongång skulle jag oxå vilja gå på en sån fest. verkar svinkul !

  Fan va jag lider med dig, ja sätt upp fler lappar och ut och ropa, katten har inget ställe som den brukar gå till där du kan leta ?

 2. Jag måste tyvärr tacka nej:( vill gärna komma..men jag bor lite utanfør oslo du vet så jag har ingen møjlighet till å komma mig dit.. Men jag hoppas ni kommer ha en bloggfest senare:)

 3. De goodiebagsen som kommer delas ut verkar ju vara helt gudomliga! Helt klart avis på dem som får med sig en sådan hem, morr! ;)

 4. Tycker helt klart du måste tävla ut en goodiebag sen om det blir någon över, om inte annat fyller jag år snart dessutom ;) Haha

  Ha så himla kul nu vännen. Och jag håller tummar & tår att Misse kommer hem bums och att bilen funkar felfritt hela vägen dit & hem!!

 5. Åh shit så roligt. Drömmer verkligen om att få gå på blogfest nån gång :) Tyvärr har vi knappt några stora bloggare i min stad som kan få arrangera sånt.
  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *