Julen hos Yves Rocher 2013 – för kroppen!

Julen hos Yves Rocher 2013 – för kroppen!

Ja det står inte på nu, snart är faktiskt julen här! ;) Det var ganska länge sen nu jag fick detta pressutskick från Yves Rocher så dom är ute i god tid! Jag hittar dock inte produkterna på sidan ännu, men dom dyker nog upp snart!

Cocao&Raspberry (doftar hallonchoklad!) Sparkling Shower Gel & Cacao&Orange (apelsinchoklad!) Sparkling Shower Gel. 39:- styck. Jag brukar gilla Shower Gels från Yves Rocher men tyvärr så är jag inget jättefan av produkter som innehåller glitter/shimmer…synd för båda två doftar verkligen som smaksatta chokladkakor!

Vanilla Gold Shimmering Body Lotion 85:- för 400ml. Kommer även finnas en Vanilla Gold Shimmering Shower Gel för 69:- men den har jag inget pressprov på.

Vanilla Gold Scented Candle 69:- och jag är lite fundersam över ljus nummer två då det inte finns med i mina papper…;P

Synd att det är ”sparkling” i alla kroppsprodukterna för jag är inget stort fan av glitter i kroppsprodukter, tyvärr. Luktar gott som tusan gör dom i alla fall så håll utkik på Yvesrocher.se!

 

2 svar på ”Julen hos Yves Rocher 2013 – för kroppen!

    1. Svar till Malin: Nu har jag inte tänt det ännu men när jag bara luktar på det så doftar det gott i alla fall, som ett vanligt vanilljus enligt min näsa ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *